Gå til sidens hovedinnhold

Tre bankere på Solvalla

Formsterke Espen Edvardsen drar til med tre bankere under onsdagens herlige V75-kjøring på Solvalla.

PS: Vår danske travekspert Carsten Rabjerg hadde enorm tipsklaff forrige onsdag på Charlottenlund i København. Han sto igjen med alle hestene i siste avdeling, og kunne fått hele kassen med åtte av de ti hestene han hadde på kupongen. Åtte svært lykkelig andelseiere (350 kr per andel) fikk 97 200 kroner (delt på åtte ble det 12 150 kroner på hver andel). I dag byr han på noen kremobjekter til sin hjemmebane og har satt opp tre ulike andelslag i Eksperten (140 kroner, 385 kroner og 220 kroner)

Klikk her dersom du ønsker å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens løp på Charlottenlund

Vi har en strålende onsdag foran oss med både da det som vanlig er V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag. Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips. V4-spillet denne onsdagen kommer fra Täby galoppbane i Stockholm.

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Sist tirsdag lanserte vi samlebongfest under den store jackpotomgangen i V64-spillet på Bergsåker og dro inn ca 150 000 kroner på diverse andelslag. I går var det ny jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle og hele ni av Nettavisens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette og ca 16 000 kroner tilbake på hvert av disse. I tillegg ble det en bråte med femmere og firere på de øvrige andelslagene og totalt spilte Nettavisen/Sportspills andelslag til Gävle inn rundt 170 000 kroner tirsdag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl. 18.00
V75 kl. 19.30
V5 kl. 20.15
DD kl. 21.23

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jubileumspokalen til Stig-Erik?
Stig H. Johansson og Erik Adielsson har feiret mange triumfer sammen, og det kan fort komme en ny i V75-finalen denne onsdagskvelden. 1 Occhione Jet er duoens våpen i finalen. Dette er en hest undertegnede liker særdeles godt. Pine Chip sønnen er en traver trener Stig H. Johansson holder veldig høyt, det kan man også skjønne etter å ha sett Italieneren i banen. På Solvalla nest sist travet han et helt enormt løp. 5-åringen dro unna i et vanvittig tempo i front, 1.07 første 500, og 1.10,5 første 1000. Mange ventet nok bare på at Occhione Jet skulle stoppe ned oppløpet, men når motstanderne kom opp på siden av Johansson traveren tente han bare til igjen. Det er bare topphester som kan trave sånne løp.

Etter løpet på Solvalla slet han med en skade, og ble borte i 9 måneder. Han årsdebuterte på Rättvik for en drøy måned siden, og hvilket inntrykk han ga. Erik Adielsson ga han et fint løp i andre utvendig underveis, og når Erik dro ut i tredjespor på den siste langsiden bare fosset han forbi konkurrentene. Han brukte dem som rundingsbøyer. Vi hadde underkant av 10 på klokken de siste 700 meterne på Occhione Jet, og det med full spenst inn i mål.

I kveld står 5-åringen perfekt til i spor 1 bak bilen, og vi ser ikke bort i fra at Adielsson kan holde innersporet bak bilen. Klarer han det er mye gjort. Det er først og fremst 3 Johnny B. Kemp som kan ta en lengde på Occhione Jet i startmomentet. Vi tror dog at Adielsson holder innersporet, og da skal han ha en god sjanse til å lede dette løpet fra start til mål med billedskjønne Occhione Jet. Vi bankerspiller i V75-7.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Legenden er tilbake
Bankerspiller gjør vi også i V75-1. Stig H. Johansson har ikke kjørt løp siden 2005, men i kveld er det dags igjen. Ahlsell Legends heter løpet, som har samlet flere av tidenes beste travkusker på startstreken. Stig H. skal kuske 7 Jaguar Broline i V75-1, som skal ha en veldig fin vinnersjanse i dette løpet. Han kom tilbake etter 5 måneders pause sist på Solvalla, og Jensen traveren gjorde et råsterkt comeback. Han dro opp angrepet når det gjensto 1200 meter til mål, og tok over føringen i den siste svingen.

Jaguar Broline holdt stilen mesterlig til mål, selv om det var trøtte ben til slutt. Det hadde han all grunn til å ha etter det tøffe løpsopplegget etter så lang pause. Normalt skal 7-åringen ha gått klart fram med det løpet i kroppen, og vi er ganske så sikre på at Jaguar Broline er den beste hesten og helt sikker kan vinne dette løpet fra dødens om nødvendig. Stig H. og 7 Jaguar Broline blir vår andre V75-banker på Solvalla i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Banker nummer tre
Tidlig i morgentimene onsdag er det kommet en svært viktig strykning i V75-4 og det gjelder 4 New Moon Face. Erik Adielsson sitter da bak favoritten 5 Rosemary Gar, men jeg pratet selv med Erik på Solvalla fredag og han hadde ikke voldsom seierstro. På det tidspunktet visste selvsagt ikke han at New Moon Face var strøket.

Men finske 7 Massive Babe blir mitt klare bankervalg i dette løpet nå som New Moon Face er blitt strøket. Hoppa som kuskes av Mika Forss gikk ut i Ulf Thoresens minneløp i sitt siste løp, men var indisponert den dagen. Imponerte noe helt voldsomt i treåringseliten under Solvallas Elitloppssøndag i mai og landet på råsterke 11.0. Treningsrapportene er strålende nå, og når hoppa heller ikke blir favoritt, er det bare å løpe til lukene og 7 Massive Babe i V75-4 blir vår tredje V75-banker for kvelden.

Westholm med hestene i toppform.
Jørgen Westholm har stallhestene i veldig fin orden for tiden. Det så vi ikke minst i går på Gävle hvor han vant med vår hovedbanker Big Bill Bac. I kveld på Solvalla har han en meget spennende hest til start i EM for hopper. 10 She Loves You kan fort være en skikkelig fidus i dette løpet. Love You-datteren er ikke spilt på mer enn 8 % i øyeblikket, noe som er særdeles spennende.

Dette er ei hoppe med enorm kapasitet, noe hun viste under Elitloppshelgen i fjor hvor hun spurtet forbi gode hester som Tamla Celeber og Nalda Nof ned oppløpet. Det gikk store ord om hoppa til Westholm i debuten på Østersund tidligere i år, men da galopperte hun på den siste langsiden.

Sist på Østersund viste hun dog litt av hva som bor i henne. Westholm kjørte offensivt underveis, og kom tidlig fram i dødens. Ut på den siste langsiden tok hun over føringen, og det ble til slutt en meget enkel seier på sterke 1.11,2 over 1640 meter. I kveld har hun samtidig en perfekt rygg i 3 Vendi som er veldig rask fra start. Her kan for Westholm få en fin posisjon underveis, og med forminntrykket sist i bagasjen kan vi ikke spille en kupong uten 10 She Loves You som er helt nede som et åttendvalg i morgentimene onsdag og det er vanskelig å forstå etter prestasjonen sist.

Kommentarer til denne saken