Gå til sidens hovedinnhold

Tre damer jager Jackpot-Frode

Hele 1 645 909 svenske kroner legges til V64-potten på Umåker i kveld. V65-3 ligger an til å bli rene forfølgelsesrittet.

Tittelen i denne saken henspeiler ikke på artikkelforfatterens weekendopplevelser, men snarere det forventede scenariet i V65-3. I en kvalifisering til Dubbelcupen for kaldblodshester kommer trolig 2 Mitt Hjärtas Frode til å innta føringen, mens hoppetrioen 12 Ängskalla, 9 Gräft Berra og 8 Trippa Undan (hvis du synes norske hestenavn er rare, så smak litt på de navnene der) jager fra 40 meter tillegg.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Mer fra sportspill.no:
Jackpot Leangen: Amanda ordner opp

Mitt Hjärtas Frode travet et godt løp etter en tung innledning sist. Ängskalla er travsikker og skal normalt ha fordel av distansen, mens Gräft Barry er usikker, men kapabel. Trippa Undan var fjerde ikke langt bak topphester som Krusen og Mofaksan i sin nest siste start, og kan ikke avskrives, selv om kusken ikke er verdens beste. Trippa Undan holdt forresten Undan for gode Pondus på Leangen 26. oktober i fjor.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

HTML EMBED

Det kryr av overspilte favoritter denne mandagen og dermed blir vi nødt til å klamre oss til en hest som også er storfavoritt, men ganske berettiget sådan.

11 Poochai (V64-1) er en klassehest som årsdebuterer i omgivelser han skal beherske. Hesten avsluttet 3-årssesongen med å vinne storløpet Big Noon-pokalen på Solvalla, og han kvalifiserte seg til både E3-finale og Breeders' Crown-finale tidligere på høsten. Det finnes bra konkurrenter, men de har til felles med favoritten at de ikke har startet siden i fjor. To av dem har dessuten skiftet treningskvarter - 9 Dollar Boko (fra Kolgjini til Linderoth - den hesten er dessuten kastrert) og 6 Bacardi Hornline (fra Robert Bergh til Mats Bucht).

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

HTML EMBED


Stallmannen Jimmy H Andersson får sjansen bak favoritten. Kusken har vunnet 7 løp på 32 forsøk i år og hadde også en solid seiersprosent i fjor. Voltestart skal ikke være noe problem. Hesten forsvarte greit innersporet i Big Noon-pokalen.

2 Ave Maria er favoritt i V64-2. Merkelig siden hun ga seg fra lederrygg/dødens sist i et løp der 11 Hilda Nalan travet hele sisterunden uten rygg i tredjespor og var foran favoritten i mål. Hilda Nalan på sin side hadde et nappetak med 4 Provence Gel og 1 Carro Boko gangen før - et oppgjør 4 Provence Gel vant fra lederrygg. Jeg står på disse fire på forslagene.

I V65-4 gambler vi på at løp i kroppen blir avgjørende på det mellomste forslaget. 5 Dusty Wind er den beste strekhesten, mens 11 Keso slo gode hester på en tung bane i Umåker sist. Årsdebutantene 15 Kung Tøll og 14 Nash As (som har gjort én start siden 2011) kommer inn på det største forslaget og de største andelslagene.

Merk at vi garderer bredere i disse løpene på systemspillene på Eksperten.

To dårlige favoritter avslutter. Vi blir svært overrasket om 7 Brisco Boko (V65-5) eller 3 El Sueco (V65-6) når teten. Brisco Boko står for langt ute på vingen, mens El Sueco var sjanseløs på å hente en lengde på 2 Flip A Coin sist (sistnevnte gikk meget bra etter galopp). Basert på troen at Flip A Coin svarer opp El Sueco med den siste innsatsen i minnet, lar vi førstnevnte bli utgangshest i Dagens Dobbel.

HTML EMBED