*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tre damer ordner V5-gevinst?

Vi spiller banker på tre varmblodige hopper som vi mener er bedre enn konkurrentene, og som i tillegg står fint til på Drammen i kveld.

14.01.08 18:45

Klikk her for V5A-tips

Her er DD-tips (spillestopp 20.35)

Her kan du laste ned løpsprogram

Det er hester i lavt grunnlagt som møtes i de fem V5-løpene i kveld. Da kan som kjent mye skje, men våre tre bankere er både travsikre og i god form. De skal rett og slett være hakket tøffere enn kveldens motstandere, og vi satser på at de setter hingstene på plass.

Kaosforhold?
Da vi var i kontakt med banemester Kleven på morgenen var han ganske oppgitt - ikke fordi arbeidsdagen hadde startet kl. 04, men mest fordi banen var i svært dårlig forfatning. 4 plussgrader kombinert med 10 cm snøfall i går gjør prognosene dårlige. Det ligger fortsatt is i banen, og trolig må hestene ha feste i bakskoene. Banen kan også bli meget tungsprungen dersom mildværet holder seg, og da kan som kjent mye rart skje - men løp blir det i motsetning til gårsdagens svært kostbare avlysning på Momarken. Ja, helt sikre kan vi jo ikke være siden lyset har gått et par ganger på Drammen de siste årene.

En som vi dog tror lyser opp tilværelsen er dog vår første banker for dagen.

2 Kick Off Laser imponerte da hun tok sin andre strake seier på Jarlsberg forrige fredag. Nordby-traveren virker som en klar plussvariant som dog har kommet svært seint i gang med karrieren. Vi tror 6-åringen forblir ubeseiret også etter sin tredje start. Virker svært travsikker, og skal rett og slett være klassen bedre enn medsøstrene hun støter på V5-1 i kveld. Vi er rimelig sikre på at storfavoritten takler andresporet, men en ekstrem bane er selvfølgelig et usikkerhetsmoment på en hest som kun har to starter bak seg.

5 Lois Line får også vår tillit i den andre avdelingen. Rite On Line-datteren har gjort det skarpt i livets fem første starter, og jakter sin andre seier. Vant på overbevisende måte nest sist, mens hun ellers har støtt på svært gode hester for grunnlaget (Artic Bear, Baldrian Pedro, Image Crown). Sist satt hun endog fast i V65-løpet som gode Valentino Jago vant foran Global Jinx. Mot svært overkommelig motstand fra et fint startspor tror vi Steinseth-traveren knuser denne gjengen uansett posisjon, men trolig får 4-åringen overta tidlig.

De to neste avdelingene er av pinlig dårlig kvalitet - reneste bingoen. 26 galopplystne kaldblodshester der ingen har tjent mer enn 25.000 kroner borger for mye "rart". Vi dekker godt opp på alle forslag.

I V5A-finalen har vi forhåpentligvis nok en banker til dere.

4 Moments Tail er en flott svenskeimport som debuterte med annenplass på Biri på fredag. Da valgte Geir Vegard Gundersen å sitte når toget gikk på siste bortre, og tapte mange lengder. Hun avsluttet imidlertid fint til andreplass bak Valentino Jago. Det løpet har helt sikkert gjort godt etter to måneders pause. Vi har også kikket på video av flere av hennes løp i Sverige, og selv om hun ikke har hevdet seg i toppen dreier dette seg om en flott traver. Hun har nemlig konkurrert i harde svenske 3-årsløp. Hun er meget startkjapp (tok teten fra femtespor da hun satte rekord 15.8/3.2140a, og åpnet da 12/500).

Mot billig motstand tror vi derfor Kolnes-traveren blir gasset fra start denne gang, og inntar føringen direkte. Uansett løpsforløp tror vi imidlertid det er gode sjanser for at 4-åringen tar karrierens første seier.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 104, 400 og 1.040 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. De to største er samlebonger der vi satser på å ta V5 ti ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag