Tre kalde V75-bankere

Nettavisen satser på at tre svært gode kaldblodshester vinner i Drammen lørdag.

Klikk her for utfyllende V75-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Ukens V75-omgang avgjøres i Drammen, og det er flere meget spennende løp på programmet der hovedoppslaget er Brekke-løpene for våre beste 4-årige hopper.

Nettavisen har denne gang funnet hele tre bankere, og skulle disse innfri er vi svært godt dekket i de resterende avdelingene.

Det ligger hele 24 millioner og venter på en alenevinner

Allerede i V75-1 kommer vår første banker ut, nemlig 8 Ferda som har vært helt enorm på slutten. Den åtteårige hoppa har vunnet to helenkle seire på 24-tallet, og hesten til Stein Schjelderup har overbevist mot gode hingster. Denne gang er det et hoppeløp, og normalt sitter Bjørn Garberg bak den klart beste hesten.

Vi snakket med en meget sympatisk trener og eier som allerede fredag morgen hadde tatt fatt på den lange turen fra Steinkjer. Alt ser topp ut for hoppa som endelig ser ut til å være helt frisk. Langreise takler hesten uten problemer, og hesten var faktisk i Drammen og vant på en vanlig mandagskjøring i fjor på samme tid. Det som kan tale i mot denne gangen er nettopp reisen, men da tenker vi mer på det litt vriene startsporet på tillegg. Hesten er dog såpass rask i uttaket at vi tror Garberg kommer seg tidlig ut i andresporet, og siden viser hvem som er tøffest.

Tori Elden fra springspor
I Drammen er teten gull verdt, og det er ofte vanskelig for tilleggshestene å vinne på den lille 800-metersovalen med landets korteste oppløp. At vi derfor satser på nok en tilleggshest som banker i 10 Tori Elden (V75-3)kan derfor virke underlig. Mikkelborg-traveren har dog trukket et perfekt startspor på tillegget, og med bare tre hester på strek tror vi 4-åringen er tidlig fremme i tetgruppen. Vi satser på reprise fra sist den startet i, og at andrevalget viser seg som den sterkeste igjen.

I den femte avdelingen kommer så vår tredje kaldblodsbanker for dagen, og denne gangen tror vi på tet fra start til mål for 1 Grorud Falken.

Hesten skuffet fra bakspor sist etter å ha tatt fire imponerende seire før det. Nestsist ble vi skikkelig imponert av Lykke Gutten-sønnen som spant fra gode konkurrenter. Hestens faste kusk Cato Antonsen er utelukket etter diskeepisoden med Auro News, men kunne fortelle om en meget god hest som han mente skulle være i toppform. Kretsen rundt hesten har tydeligvis ventet på dette løpet, og "kuske-Cato" hadde dessuten testet hesten bak bilen før Drammensstarten sist. Den løste meget godt, og han trodde vikarkusk Lars Anvar Kolle skulle ha meget gode muligheter til å lede hele veien. Vi er helt enig og singelstreker på alle forslag.

Hoppene i fokus
Hele fire av lørdagens V75-løp er forbeholdt hoppene, og vi håper Ferda viser seg sterkest i V75-1. Dagens hovedløp er dog de tradisjonsrike Guttorm Brekkes og Nils Brekkes Pokalløp som begge er kjørt siden 1944. De beste 4-åringene av begge raser kjemper om 75.000 i førstepremie, og vi tror begge favorittene kan gå på tap. Vi har dermed med flere svært lite spilte "damer" som vil sørge for stor oppgang i V75-verdien om de innfrir.

I V75-finalen har de antatt beste hestene fått meget vriene spor, og vi tror det kan komme en smell. Ja, vi har faktisk tatt oss råd til å spille alle de 14 startende hestene på det største forslaget. Det er alle travspilleres drøm å sitte med "teppe" før siste avdeling, og vinner det et "langtutivalg" blir det garantert kjempeutbetaling.

Vi har denne gangen satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 540 og 1.344 kroner. Det tar bare etpar minutter å registere seg som nettspiller, og da kan det bli en spennende lørdag. Ekspertforslagene kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Kjøp en bong og følg løpene på NRK2 kl. 18, eller via vår live-oppdatering her på Nettavisen fra klokken 15 lørdag.

Husk at Nettavisen ofte vinner også på de minste forslagene. Vinnersjansene øker dog jo flere hester man har på bongene, og det er ekstra moro å spille flere sammen. Lag et andelslag på jobben og opplev spenningen på lørdag.