Tredje gangen gildt?

Sørlandet 14.2.09 - ble annen etter Cream Of Arnie
Sørlandet 14.2.09 - ble annen etter Cream Of Arnie Foto: hesteguiden.com

Etter å ha galoppert bort våre to siste bankere tror vi Bo Westergård drar hjem med Dagens Dobbel-rosett i kveld.

Klikk her for vårt DD-forslag

Bo Westergård startet uken med å vinne overlegent med Kick Time på Bjerke onsdag, men torsdagen ble ikke like god. Først galopperte Nimbus Vang i lunsjen før en heidundrende startgalopp på Il Tempo Lykkegård ødela Nettavisens samlebonger på Klosterskogen - at hestene til dansken er gode beviste Il Tempo da han tross stort terrengtap kun tapte for en medsmygende konkurrent.

I kveld satser vi på at Bo kjører feilfritt med 8 I`m Simonis Molar.
Nå får riktignok våre danske gjester stort sett de dårligste startsporene i 80% av tilfellene, men Ride The Wave-sønnen skal likevel kunne tukte kveldens motstandere. 8-åringen vant i overbevisende stil ved sine to seire på tampen av fjorårssesongen. I hardt Åby-selskap imponerte han storligen ved å vinne etter en råsterk siste 700.

I årsdebuten sto han i 12. spor og hadde ingen sjanse mot seiersmaskinen Cream of Arnie, men hesten gjorde en klart godkjent figur til V75-sølv. Verdt å merke seg er at hesten ikke hadde startet på over to måneder, og at vi trolig får se en forbedret Molar i kveld. Motstanden skremmer ikke, og vi tror han viser seg klart sterkest på sisterunden.

Klepaker med ny vinner?
Ikke like enkelt i den andre avdelingen, men vi har god tro på 12 Trym i sin årsdebut.
5-åringen til Hans Martin Klepaker ble sjette i fjorårets Derby tross galopp, og har nok altfor lite grunnlag kontra kapasiteten. Moe Odin-sønnen ble tatt ut av løpene før jul og har trent godt i følge Klepaker - vi så alle hvor god samme treners Zevs var etter pause på Bjerke onsdag. Tramper Trym feilfritt fra start skal motstanderne få problemer med å holde Asbjørn Mehlas sterke oppsitt fra livet. DD-oddsen er p.t. rundt 10 ganger, og det synes vi er spillbart på de to beste hestene.

En som ikke er usikker i uttaket er 13 Hornnes Tiril .
Aasheim-traveren er styggrask fra start, og med springspor tror vi Pålex K.-datteren finner seg en flott posisjon direkte - sist satt hun i tet fra tolvtespor!. 8-åringen har vist flott form i begge sine starter etter lang pause, og til rundt 20 i DD-odds tar vi med henne allerede på det minste forslaget.

Holder favorittene seg i skinnet?
På det største forslaget sikrer vi oss med to meget kapable, men usikre travere.
6 Fjelleld har forbedret seg i regi Alexander Heisholt, og skulle Elding-sønnen gå feilfritt kan han lede helt hjem.

10 Jotun er heller ikke sikker på labben, men det er snakk om en meget sterk traver som er herdet i harde selskap.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på 100 og 400 kroner med hhv 50 og 100 kroners rekkepris.

Kjøp en bong og se løpene på nett-tvi kveld!