*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tredje gangen gjelder

Global Oracle og Hans Chr. Holm (innvendig ekvipasje) er på farten i V65-5 på Bjerke i kveld. Foto: Hesteguiden.com

Global Oracle har gått to strålende løp i år uten å få vinne. I kveld bør det være dags i V65-5 på Bjerke.

27.03.14 10:27

Etter at lunsjtravet på Bergsåker i Sverige er over denne onsdagen, kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til spill til en V5-omgang til Ålborg i Danmark på ettermiddagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Onsdagen rundes av med V65-spill til landet hovedbane Bjerke på kvelden, og vi bankerspiller en seiersvant krabat på Bjerke i kveld. I V65-5 kommer 5 Global Oracle til start, og han vant hele syv løp i fjor. Seiersløs så langt i år, men det tror vi det blir en endring på i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Nå kommer seieren?
Det ligner i hvert fall en topp vinnersjanse for 5 Global Oracle i V65-5 i kveld, og vi bankerspiller den seiersvante 5-åringen til Hans Chr. Holm. Det ble hele syv triumfer på Cantab Hall-sønnen i fjor, men han er seiersløs så langt i år. Han har dog gått to gode løp, og vi tror triumfen kommer i kveld.

I årsdebuten gikk han pigg i mål etter sen luke til slutt som toer på 17.3 full vei, og sist avsluttet han i overlydsfart til sølv på sterke 14.8 full vei. Der ble det for langt frem til gode Bruno Di Quattro, men det er uansett ingen skam å tape for den. Litt enklere i mot i kveld, og vi tror han sitter tidlig i tet.

Da blir han i så fall ikke lett å slå, og vi satser på at favoritten bokfører årets første triumf ved denne anledningen. En fryktelig god hest er 11 Thai Armani snakk om, men sporet er ikke det beste for ham i kveld. Han blir trolig sendt frem utvendig for leder, men vi tror ikke han tar ned favoritten fra "dødens"

Vår rangering V65-5: A: 5 B: 11-4-2-6 C: 3-1-8-9-10-7-12

V65-1, 2640 meter voltestart
Et litt skummelt stayerløp for varmblodshester støter vi på i V65-1, og vi garderer bredt. Sigbjørn Kolnes har hentet mange fine hester i fra Danmark (bl.a. Rafolo), og i dette løpet sender Kolnes ut en ny danske i form av 7 T. Rex. D.K. Han er herdet i tøffe lag i Danmark, og bør regnes direkte.

Storfavoritt blr 11 Migration, men vi er litt usikre på om dagens forutsetninger er de rette for ham. Spor fire i volten er ikke gull, og dagens lange distanse har han ikke prøvd før. Han sprudlet vel heller ikke ved tredjeplassen på 15.9 over en sprint sist, og vi synes han er overspilt i kveld.

Kapasiteten er høy på 8 Scarlet Magic (vant på 17.5 full vei i den tredje siste starten), og vi tror han kjemper om seieren i kveld. Trolig er 1 Next Love forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og han trekker fordel av den lange distansen. En god hest er 12 Night Spirit snakk om, og han er lite spilt.

Vår rangering V65-1: A: 7 B: 11-8-1-12 C: 6-14-3-2-13-9-10-5-4

V65-2, 2100 meter autostart
Tre hester skiller seg ut i dette kaldblodsløpet i V65-2, og startsiden vil avgjøre mye her. Både 2 Alsaker Fantom og 3 Brødsjø Odin er ute etter føringen i løpet, og den av de to som sitter i teten ut av den første svingen, sitter med de beste kortene på hånden (vi er litt usikre på hvem det blir).

Førstnevnte har hevet seg flere hakk nå på slutten, og han vant enkelt ved triumfen på fine 27.5 full vei i den siste starten. Det er opp en liten klasse for Bø-traveren i kveld, men han forsvarer seg som en løve i fra tet. Det ble galopp for sistnevnte ut i oppløpet sist, og da var det seieren som glapp.

Han fant dog beina fort, og han avsluttet strålende til sølv på fine 24.7 over en sprint etter galoppen. Det kan ligge an til tøff kjøring om teten her, og da kan 9 Viktor K. skumme fløten til slutt. Han slo på en galopp ut i oppløpet sist, men han gikk et sterkt løp til tredje på fine 26.1 full vei nest sist.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 2-9 C: 10-8-5-11-4-6-7-12

V65-3, 2140 meter voltestart
Det er høy klasse på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet i relativt høyt grunnlag i V65-3, og vinnerkandidatene er mange. Et sterkt løp etter tidlig galopp gikk 9 Hope And Love til tredje på 16.2 full vei sist, og 5-årshoppa som vant hele syv løp i fjor, er en opplagt vinnerkandidat.

En strålende vinter har 4 Rafolo hatt, og han gikk et nytt sterkt løp til sølv på 16.5 over 3180 meter på Momarken på lørdag. Et trangt fjerdespor i volten takler han, og han kjemper trolig om seieren. En spennende start etter litt pause gjør 7 Perfect Tabac, og Anderssen-traveren bør regnes direkte.

Han vant hele åtte løp i fjor, og han kan sitte tidlig i tet i kveld (veldig kvikk i vei med dagens startmetode). Vi synes 2 Bear Beta ga seg for enkelt i fra tet sist (fjerde på 16.4 over 2640 meter), men han kan bedre. Debuterer i regi Frode Hamre gjør 5 Fight On Line, og med Vidar Hop i sulkyen, krysser vi.

Vår rangering V65-3: A: 9 B: 4-7-2-5 C: 6-3-10-1-11-8-12

V65-4, 2140 meter voltestart
I et nytt varmblodsløp i V65-4 blir 10 Quickstile storfavoritt, og det er det ikke noe å si på, etter innsatsen til seier på solide 15.6 full vei i årsdebuten. Vi ble mektig imponert av 4-åringen der, og i en feilfri utgave taper han ikke. Han slet dog med voltestart tidligere i karrieren, og spor to er ikke gull.

Trener Per Johansen sier da også at det er fare for startgalopp, og da tør vi ikke å stole på storfavoritten. Klart forbedret etter litt pause i år har 3 Peder Mykla vært, og han er det fremste motbudet til favoritten. Han fikk femte på 17.4 full vei etter to galopper sist, og i en feilfri utgave kan han vinne i kveld.

Fra samme stall som favoritten kommer 8 Millguts til start, og det går fine rapporter på ham. Han gikk mest på det jevnte på slutten i fjor, men han skal kunne bedre enn vist (kun 3% av innsatsene på seg). Vi likte godt 11 Flirtin Beach i et par seiersløp i fjor, og han er spennende i årsdebuten.

Vår rangering V65-4: A: 10 B: 3-8-11 C: 14-9-13-1-2-4-12-5-6-7

V65-6, 2100 meter autostart
Vi tror tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette varmblodsløpet i V65-6, og fremst setter vi 3 Supreme Sugar. Vi har bankerspilt 5-åringen i de to siste startene uten hell, men seieren kan komme i kveld. Han galopperte som en vinner nest sist, og sist gikk han et godt løp til tredje.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 6 Montodore, og i en feilfri utgave må han tilmåles solide vinnersjanser. Han fikk sølv på 15.8 full vei fra "dødens" i årsdebuten, men sist ble det galopp. Da var det snakk om voltestart, men med dagens startmetode autostart, skal ikke galoppfaren være spesielt stor.

Formen er uforandret fin på 7 Just Me, og med litt flyt på veien i fra et litt sjanseartet spor, tror vi han kjemper om seieren. Han har gått i tet to ganger på rad nå på slutten, men vi tror han er vel så effektiv bakfra. Innsatsen til sølv på 15.2 full vei i den siste starten var solid, og han utvikler seg stadig.

Vår rangering V65-6: A: 3 B: 6-7 C: 9-11-1-2-4-10-12-8-5

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag