Trekløver fra Kolnes

I kveld har Sigbjørn Kolnes tre hester til start i V65 og alle starter i første avdeling.

Her finner du Nettavisens tips til V65-løpene.

Sigbjørn Kolnes har hatt enorm suksess siden han flyttet til Østlandet og har tatt den ene vinnerhesten etter den andre ut av ermet.

De siste par ukene har flere av Kolnes` hester prestert under pari og media hev seg straks på teorien om at det måtte være noe rusk på stallen.

– Det har vært mange som har spekulert i virus og forkjølelse på stallen, men jeg har sjekket alle som har skuffet mer enn normalt og finner ingen fellesnevner. Det har vært enkeltstående tilfeller og årsaker til at noen ikke har innfridd den siste tiden og hestene jeg sender til start nå er friske og virker fine i trening, dementerer Kolnes.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Første avdeling (V65-1) er et jevnt felt med mange enten/eller hester. Favoritt blir 8 Guilty Victory som imponerte med lett seier over 2600 meter i V65 sist. Da slo han gode hester som Orion du Goutier og Zeb Clamber. Han er imidlertid ikke helt stø på beina og det kan være lurt å dekke opp i denne avdelingen.

- 8 Guilty Victory vant sprettlett sist og det var flust av krefter igjen på tanken. Galoppen ligger litt på lur, men feilfritt er han mer enn god nok til å vinne på ny. Vi har fått et fint spor og han er flink ut på volte. Formen virker fortsatt fin i trening og jeg har ambisjoner med ham i dag, forteller Sigbjørn Kolnes.

- 4 Kilmore debuterte i min regi i et lunsjløp 25/1 og skuffet veldig. Vi prøvde å rive av framskoa da, men det passet ham ikke i det hele tatt. I tillegg har vi sjekket ham opp og har ikke funnet noe feil på ham. Han virker bra i trening og jeg velger å tro at det var balansen som gjorde det vanskelig for ham. Nå setter vi på ham bakskoa igjen og trår til. Jeg velger å ligge lavt til han viser noe i løp, så en premie er realistisk i dette selskapet, fastslår treneren.

- 11 Calle Bac har jeg hatt i trening bare ei ukes tid og har bare kjørt rolig med ham til nå. Hesten var i veldig fin forfatning fra Stangeland og formen virker bra selv om han har hatt et par måneders løpspause. Fjerdesporet var det verste han kunne fått og det er stor galopprisk derfra. Hvis han mot all formodning skulle gå feilfritt, er han god nok, men det får bli som det blir, og han kan kalles en outsider, uttaler Kolnes om nyervervelsen.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin