Trineline tar grep

Foto: Hesteguiden.com

Trineline har vist seg svært lovende. Hoppa har perfekte betingelser på Biri i kveld og blir vår klare banker i V5A.

Klikk her for våre V5-forslag

6 Trineline satt stengt med masse krefter igjen i den nest siste starten. Sist holdt hun lekestue på Bjerke. Fra en perfekt utgangsposisjon tror vi hun sitter i tet på et tidlig tidspunkt. Thor Borg tar ikke turen helt til Biri en fredagskveld for moro skyld. Vi føler oss ganske trygge på at Trineline innfrir forventningene i V5-1A.

Kjøp Nettavisens eksperttips her
Spill Dagens Dobbel-forslaget her

Favoritten i V5-2A er feltets mest kapable, men travsikker er hun definitivt ikke. 5 Thai Black Wonder er veterinærbehandlet siden den siste starten og kommer nok til start i en fin forfatning i kveld. Hoppa har imidlertid bare vunnet tre løp på 41 forsøk og galopperte fra seg mange topplasseringer. Vi kan ikke la henne stå alene på forslagene. 2 Natalma Halbak ble det feil for på Jarlsberg sist. Står nydelig til i kveld og kan muligens satse på å lede fra start til mål. 3 Dame Superb er ingen sprinter, men hun står nydelig inne i løpet. 7 Monica trives på Biri. Står litt langt ute på vingen, men skal strekes tidlig uansett. 1 Sea Chanta står til for en perfekt reise. Hun blir kjørt for tet i kveld og kan hilde unna. 6 Yvana R dukker ofte opp på målfotoet. Ikke sjanseløs nå heller.

Jackpot i V75! Sjekk Sportspills eksperttips her!

4 Bokli Pia (V5-3A) kan være en bankerløsning. Hoppa er lynrask ut og tar teten. Slo bra hester sist og leder muigens hele veien. Skulle hun bli satt under press underveis kan hun være litt veik på oppløpet. 1 Dag er i kjempeform. Selv om han blir overflydd kan han ta sin tredje strake. 5 Hilton Borka kommer ut etter pause. Starter sjelden grunnet skjør helse, men er god på sitt beste. Bak denne trioen er det mange interessante outsidere som vil sende mange kuponger ut av spillet ved seier.

9 Orbitson Tårs (V5-4A) travet et fantastisk løp til annen etter kjempegalopp sist. Feilfritt er det trolig en vinner. Stallkameraten 4 Flash trengte løpet sist. Vi forventer henne mye forbedret i kveld. 11 Scoreandevileye vant sist, men utgangsposisjonen er verre nå. 3 Pine News kan mye. Usikker form etter lang pause.

I V5-5A tipper vi 5 Gentle Jet som førstevalg. Vant direkte fra tet etter pause sist og skal normalt ha gått fremover formmessig med det løpet i kroppen. 4 Tiny Dancer var god fra dødens sist. Fortjener snart en seier. 6 Dorado er usikker, men kapasiteten er stor. 8 Tiger News var god sist. Ikke ufarlig dersom han kommer rett inn i løpet. 9 Racecourse er bedre enn raden. Kusken har det med å vinne med slike hester inn i mellom.

Ønsker du vårt V5-forslag, trykker du her . For Dagens Dobbel klikker du her.

Sportspill.no on Facebook