Trollet skremmer konkurrentene

Foto: hesteguiden.com

Enger Troll har startet tre ganger uten seier, men i kveld skal det være duket for triumf. Sammen med Eirik Høitomt tror vi fireåringen blåser rundt konkurrentene i et enkelt selskap.

Klikk her for å se våre V5-forslag

Vi klemmer altså til med bankertips i V5-4A. 7 Enger Troll er den beste hesten. Treningsrapportene fra Evy Marie Brinch er positive og kveldens motstand bør ikke bekymre særlig.
- Løpet sist må glemmes. Han var løs i magen etter at vi hadde byttet fôr på stallen. Han travet 1.35 uten å være i nærheten av å ha dagsformen inne sist og han bør ha en god rekordforbedring inne. Vondt å vurdere sjansene, men jeg tror han skal være mer enn god nok til å hevde seg, sier dyktige Evy Marie Brinck til Nettavisen.

Vi tror toppstammede Enger Troll gjør kort prosess. Spikeld-sønnen bør kunne en tid ned mot 1.33. Det skal normalt holde greit til å bokføre seieren.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Ellers virker V5A som en svært interessant omgang i kveld. I første avdeling finnes det flere kapasitetssterke hester som møtes til dyst. Hesten med mest inne tror vi er 6 Nikodemus K. Hesten til Alexander Heisholt avslørte sitt fine talent i tre av sine løp i fjor. Med løp i kroppen skal dansken normalt være forbedret og utgangsposisjonen er interessant. 2 Kentucky Glide har vært ute i klart sterkere selskap den siste tiden. Treffer Anders Jahre fra start har han en stor mulighet med førstepremien. Kentucky Glide er sterk og tåler og gjøre mye av grovarbeidet selv, men det er en viss galoppfare fra trangt spor i volten. 8 Bacardi BMW er veldig god på sitt beste. Trengte løpet sist og treneren var tilfreds med den gjennomkjøringen. Får vallaken ligge på skuddhold til siste sving kan han avslutte veldig kjapt ned oppløpet. 4 Veeren Dior var veldig dårlig sist. Må vise bedre takter, men HP Thofsen tar han neppe ut uten at hingsten er i orden igjen.

I V5-2A skal stallpersonellet ut i kamp. 4 Gasman er den klart beste hesten, men han sliter voldsomt med helsen. På sitt beste taper han aldri et slikt løp. 9 Sassy Kosmos har tre seire på de fire siste startene. Løser det seg med posisjonene skal hun regnes igjen. 7 Kiwi Bright Morning avsluttet sterkt til seier i Drammen sist. Kan gjenta med klaff, og kusken er blant de beste i klassen. 11 Something More vinner ikke på bestilling, men formen synes å være veldig bra. 5 One Way Hall kan overraske. Han er bedre enn raden gir inntrykk av.

7 Jahn Robert gjorde en bra figur på Momarken sist. Vi lar Finn Holmen-traveren få tipset. 4 Jærvø Svarten var tung i prøveløpet, men skjerper seg når det gjelder. Selv om formen neppe er på topp etter pause skal han regnes på klassen. 8 Horgen Sisa er milevis bedre enn raden og er løpets luring. Får hoppa klaff kan hun slå til. 10 Konge Blesen dukker opp etter pause. Var bra før oppholdet og må med på gardering sammen med kjappe 2 Tekno Gnista og variable 3 Sari Frigg.

I V5A-finalen blir 9 Løb Cowboyland tung favoritt. Han imponerte stort da han var suveren i Drammen sist etter å ha trykket på Sugar W underveis. Her lukte det tempo. Vi tipper Tom Erik Solberg gir gass så fort de har roet seg ned fremme. En bankerkandidat. 3 Niro er mye bedre enn raden og vinner løp når som helst. 1 Hertiginnan CD står gunstig til. Hun er mye bedre enn hva resultatlisten i programmet viser. 4 Star Street smyger med. Får han spare speeden kan han dukke opp der fremme. 7 Hannibal K overrasket sist og er et uromoment igjen.

Til V5-løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på h.h.v. 84, 420 og 1225 kroner som du vet et enkelt tastetrykk kan kjøpe her, mens våre DD-forslag på h.h.v. 100 og 300 kroner ligger ute her.