Gå til sidens hovedinnhold

Trollmannen Holtung

Per Dave Holtung sender ut Horgen Lotta som favoritt i Kongepokalløpet som inngår i lørdagens V75-omgang på Bjerke. Her kan du også spille på løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V75-løpene.

Per Dave Holtung har sjanser på flere arenaer i løpet av helga. Selv reiste han til Frankrike torsdag for å finpusse Gatemouth Brown til lørdagens start på Vincennes. I hjemlandet sørger stallfolket for at blant annet Horgen Lotta får den beste pleien.

Les også: Tengsareid-show i vente?

Les også: Jo-hester i farta

Les også: I fotsporene til Moe Odin

Les også: Spill her og vinn 30 millioner

Gatemouth Brown i Prix de Chambery
I sin første start i Frankrike, så det lenge ut som hesten til Røraas skulle få premie, men han ble dratt bakover av en konkurrent og endte som åttendehest. Hesten har sett fin ut i etterkant av løpet og kommer nå ut i et løp over 2100, meter som passer bedre for Gatemouth Brown.

- Vi kommer antagelig til å få bakspor, men det har ikke så mye å si siden 2100 meter regnes som sprint på Vincennes, og det er hard kjøring hele veien. Gatemouth trives på Vincennes og ambisjonene foran lørdag, er en fin premie. Om han skal starte flere løp her nede, bestemmer vi i etterkant av løpet avhengig av hvordan det går og hvordan han tar det, forteller Per Dave.

Og skulle det ikke lykkes på Vincennes med Gatemouth Brown, har Geir A. Røraas Horgen Lotta til start i Kongepokalen som favoritt.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Eneste høne i kurven
10 Horgen Lotta var suveren i Kriteriet i fjor og virket nærmest uslåelig før 6 Junior Jokern tok henne ned fra dødens på Klosterskogen i oktober. Gang etter gang brukte hun hingstene som rundingsbøyer og også denne gang er hun eneste hoppe i feltet.

– På Klosterskogen var banen for hard for henne og det liker hun ikke. Hun tapte for en skikkelig opplagt og god 6 Junior Jokern da. Vintertreningen har gått som planlagt og Geir Vegard kjørte nylig hurtig med henne på Bjerke. Han kjørte 29.5/2100meter og syntes hun var i ”kanonorden”. Vi har fått bakspor og det er selvfølgelig en ulempe kontra vår sterkeste konkurrent, men vi har rygg på raske 3 Raikkonen og håper å gli lett gjennom. Regner med at det blir litt kjøring der foran og da åpner det for noen bakfra mot slutten. På bakgrunn av forrige sesong og hvordan hun oppfører seg i trening, mener jeg det skal være en god mulighet, men det er spennende når hester kommer ut i første løpet etter vinterpause, forteller en optimistisk Per Dave Holtung.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin