Tror på V5-gevinst i kveld

Det er forholdsvis oversiktlige V5-løp Leangen travbane byr på i kveld. Her kan du lese våre tips og spille til løpene.

Les også: Her sikres 33 mill.

Det er flere oversiktelige løp med ikke altfor mange vinnerkandidater i kveldens doble V5-omgang på Leangen. Allikevel er det ingen av favorittene som vi stoler fullt ut på, slik at vi spiller uten banker på de største forslagene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Leangen.
Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Begge kveldens V5-spill bør det være mulig å klare for moderat innsats.

Her kan du registrere deg og spille . Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Jomar Blekkan er som vanlig sentral på hjemmebanen. Han kjører blant annet Absolutely Pellini, som blir klar favoritt i både A og B-spillet.
Ellers har Noralf P. Brækken to tunge favoritter i Robert Viking og Neastjerna. Begge bør ha gode vinnersjanser feilfritt.

Svensk Dagens Dobbel-suksess

Nettavisen har som kjent tips til alle V5-løp i Norge. De to siste søndagene har dog omstendigheter gjort at vi også har gitt tips til Dagens Dobbelløpene fra Sverige...og det med bravur.

Forrige søndag satte vi rett DD-rekke på bare 5 kombinasjoner til odds 23.82.

I går var det Ørebro som kjørte løp og da var ikke Nettavisens eksperter mer beskjedne enn at de satte rett kombinasjon på 1 rekke. Både Greve Hamilton og Frasse Filiokus vant lett etter tidlig tetkjenning.

Oddsen ble meget gode 9.22 og vi håper mange fulgte våre anbefalinger.

Vi kommer ikke til å tilby slike spill regelmessig, men ta alltid en titt innom vårt travmagasin. Byr anledningen seg kommer vi med tips også til svenske løp og dette vil da alltid stå bemerket i reportasjen den dagen. Spesielt på søndager vil vi prøve å legge ut DD-tips fra Sverige.

Årets største begivenhet i traveuropa er selvfølgelig Elitloppet på Solvalla siste helgen i mai. Der vil vi ha både Pål og Ove på plass begge dager og de vil gi livereportasjer, tipsvurderinger mm.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin