Gå til sidens hovedinnhold

Tuesday vinner på en torsdag

Ruby Tuesday imponerte i seiersløpet på Øvrevoll forrige torsdag og blir vår V65-banker i kveldens internasjonale V65-omgang på Øvrevoll.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En ny strålende trav- og galopphelg nærmer seg. Fredag er det stor jackpot i V65-lunsjen på Eskilstuna med hele 712 602 SEK ekstra i sekserpotten. Lørdag er det V75 med kaldblodsdag på Biri med en rekke storløp på menyen. Søndag er det jackpot både i V64 galopp fra Jägersro (291 618 SEK ekstra) og i V75-omgangen på Solvalla med 3 361 317 SEK ekstra til fordeling i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før vi kommer dit, er det en innholdsrik torsdag vi har foran oss. To norske baner har V65-spill torsdag kveld. Øvrevoll med spillestopp i V65 kl 18.15, mens Bergen travpark har spillestopp i V65 kl 18.55. I tillegg er det V64 fra Østersund torsdag kveld. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Bollnäs.

Det har klaffet flott for våre galoppeksperter til de siste onsdagslunsjene. Forrige onsdag ble det storslaget systemklaff i V4, denne onsdagen ble det kjempeklaff i V5-spillet.

Treprosenter laget vei i V5-velllinga på Bro Park onsdag 6. oktober
Etter at to førstevalg og ett andrevalg hadde vunnet de tre første V5-avdelingene på Bro Park onsdag, var ikke V5-verdien høyere enn 164 kr. Men i V5-4 smalt det. Sjuendevalget og 3,6 prosenteren 11 Fast And Free ledet mer eller mindre fra start til mål og sendte V5-verdien opp i 2 721 kr. Denne var markert på kun fem hester. Femtevalget 12 Lots Of Joy vant V5-5 og dermed ble det klaff V5-forslaget med innl. pris på kun 420 kr på Nettavisen. Samtlige 16 andelslag på Eksperten fikk 5 rette og V5-utbetalingen stoppet på flotte 5 310 kr.

42 017 i utbetaling på vårt systemspill på Bro Park onsdag 29. september
Onsdagens V4-lunsj på Bro Park åpnet med ett åttendevalg og ble avsluttet med ett ellevtevalg. Til tross for at vårt bankerbud og førstevalget 3 Yalla Yalla vant i V4-2, ble V4-utbetalingen femsifret. Vårt galoppsystem med fire andeler a kr 750 stod med alle hestene i siste og kunne kvittere ut storfine 42 017 kr i utbetaling.

Når det gjelder torsdagens V65-stevne på Øvrevoll, så er altså spillestopp her kl 18.15. V4-spillet som innledes i V65-3 har spillestopp kl 19.06.

Ruby Tuesday på en torsdag
Forrige torsdag viste 9 Ruby Tuesday gamle takter med en suveren seier på sandbanen i V5-4/V4-2. Motstanden er ikke noe verre denne gangen i V65-5/V4-3/DD-1, og vi tror på to strake. Det kan være greit med en banker, for flere av de øvrige løpene ser åpne ut. Vi går all-inn på 9 Ruby Tuesday denne torsdagskvelden og bankerspiller også i både DD og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke minst V65-6/V4-4 synes vi krever en del streker. Her blir nok 12 Ede's Garrinchi favoritt, men fra ytterspor og kort vei til svingen kan det bli en strevsom reise. Hestene til Niels Petersen gikk bra på sanden for en uke siden.

I tillegg til Ruby Tuesday tror vi også en del på 8 Kildare i V65-3/V4-1, som var meget bra som toer sist bak gode Noosa Prince. Er nok aller best på gress, men har flere fine løp også på sand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg går vi tynt i V65-2 med duoen 7 Stogas Dancer og 6 Sir Walter. De har ikke vært fantastiske, men motstanderne ser ut til å være langt unna formen og da står vi på to hester i V65-2.