Tunge favoritter på Bjerke

Det blir flere tunge favoritter i kveldens V65 på Bjerke. Sjekk våre vurderinger og spill her!

Her finner du Nettavisens tips til V65-løpene.

Kveldens V65-løp på Bjerke har to tunge favoritter, mens også flere av de andre løpene har klare favoritter. Vi tror en av dagens største favoritter har en god sjanse til å innfri, mens vi har funnet et motbud til den andre.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Spesielt et par av kaldblodsløpene kan være åpne, og det kan komme en overraskelse eller to. Dermed kan det være duket for pene kroner til de som prikker 6 rette.

V65-spillet har hatt skikkelig vind i seilene den siste tiden med en omsetning på langt over 6 millioner. I V65 er det to premiegrupper, hvorav halvparten av premiesummen tilfaller 5 og 6 rette.

Det betyr at det ligger to millioner i hver av disse pottene, og med en ekstra million til en eventuell alenevinner, kan du faktisk kamme hjem over 3 millioner kroner en onsdagskveld!

Les også: Malmin med en vinner i stallmannsløpet?

Kan du ikke vente til i kveld? Prøv en dagens dobbel til lunsjen: Dagens Dobbel to ganger

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin