Tunge favoritter til lunsj

Jørgen Sjunnesson kjører bankeren vår fra Tingsryd denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jørgen Sjunnesson kjører bankeren vår fra Tingsryd denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det ser lettløst ut på forhånd fra Tingsryd til lunsj denne torsdagen, og vi tror MYE på tre av favorittene. Samlebonger kan være tingen mot utbetalingslukene.

Sportspills meny torsdag:
Lunsj Bjerke: Toppopbjekter fra Lerum
V65 Øvrevoll: Smeller det igjen?
Dobbel V5 Klosterskogen: Åsbjørn i flyten
Oddstips 1: Ny nedtur for Spania i Paris?
Oddstips 2: Tennistips med suksess fra US Open

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

En av de aller fineste, og mest interessante trav-helgene er rett rundt hjørnet. På lørdag så venter det altså GEDIGNE divisjonsfinaler fra Bjerke om lørdagen, og der vil en alenekupong i V75-spillet være verdt hele 38 millioner. Om søndagen så er det duket for årets Derby, og Kriteriefinaler fra samme bane. Kvaliteten på løpene denne søndagen er noe av det beste som vi kan huske å ha sett. Her venter det i tillegg et EKSTRA V75-spill hvor en alenebong vil betale ut 36 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over til Tingsryd så vil vi nevne at det blir en hektisk kveld i Norge. Her kjøres det nemlig et dobbelt V5-spill fra 800m-banen Klosterskogen samt et V65-spill fra Øvrevoll.Våre tips til Øvrevoll finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Tingsryd:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

På forhånd så ser det nok litt lettløst ut fra Tingsryd i dag. Det er også Mats Persson inne på, og han byr på følgende:

Det finns risk att det blir favoriter hela vägen då 1 Angelo Am (V4-1), 3 Royal Trophy (V4-3) och 1 I Love Champagne (V4-4) samtliga har form och bra lägen. En flerkupong kan med andra ord vara rätt. Mest anlitade spiken blir 1 Angelo Am, men vi tror mer på 3 Royal Trophy som är obesegrad i två starter i Tingsryd och trivs med förutsättningarna.

Luringen:

5 Sundbo Lava (V4-2) är ingen sprinter, men i Tingsryd blir det körning hela vägen och det bör passa honom som är van vid förhållandena i Frankrike där han han tävlade under 2,5 år.