Gå til sidens hovedinnhold

Tunge V5-favoritter på Biri

Kveldens doble V5-omgang på Biri har flere tunge favoritter. Her kan du spille og lese hvordan vi vurderer favorittene.

Her finner du Nettavisens vurderinger av V5A på Biri

Her finner du tipsene til V5B på Biri

I kveldens V5A blir det to meget tunge favoritter. Bad Boy Scot er en meget kapabel 5-åring, som er klart bedre enn sine konkurrenter. Hingsten er imidlertid ikke stabil, og har galoppert seg bort mang en gang.

Les også: Spill her og vinn 30 mill.

I det avsluttende løpet i V5A blir Borghese klar favortt. Tyskerimporten har tatt to seire på fire starter i regi Sigbjørn Kolnes.

Disse to løpene inngår også i V5B, og dersom begge disse to favorittene innfrir ligger det an til en moderat utbetaling. Dersom de skulle svikte, kan det fort være gode penger til de som løser V5-rebusen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I kveldens 8. løp kommer også en kapabel traver til start som klar favoritt. Artig G.T. er imidlertid intet sikkert kort. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, men med tanke på galopprisikoen, og at han fort kan bli overflydd fra start, er det nok en favoritt i fare.

Vi tok en prat med Biri's sportssjef Romund Østbø kl. 13, og han kunne da fortelle om fint vær og ca. 10 minusgrader. Det er forventet at det skal bli litt mildere utover ettermiddagen. Banen er så god som den kan være på denne tiden. Den er noe hard under, og det må benyttes pigger bak. Østbø trodde at man kunne kjøre med valgfri balanse foran.

PS: Vårt mellomste V5-forslag på 336 kroner til Bergen gikk inn med en gevinst på 2951 kroner torsdag kveld.