Tunge V75-favoritter

Foto: hesteguiden.com

Cream Of Arnie, Rinde Kvikken og Lill Adolf står alene på de fleste kuponger, men vi stoler bare 100% på en av dem.

Klikk her for gratis V75-tips.

Gunnar Opsahls Æresløp for varmblodseliten med 100.000 kroner til vinneren er hovedoppslaget når Forus avholder sin første V75-kjøring for året.

Det er sjelden det dukker opp så mange store favoritter i V75-spillet, men dersom en eller flere av disse 80-prosenterne går på nederlag snakker vi fort om storutbetaling.

En alenevinner kan kamme hjem nesten 30 millioner lørdag!

Leker seg til seier på ny?
Vi vet ikke lenger om vi kan kalle det eliten når den aldrende ungheststjernen 10 Lill Adolf gang på gang nærmest gjør narr av konkurrentene uansett posisjon underveis. Vi har ingen tro på at noen rår på den ursterke Western Winner-sønnen som jakter sin tredje strake seier i dette storløpet. Midtfjeld-traveren imponerte kolossalt i den siste starten ved å runde til overlegen seier på fine 14.6, og 9-åringen blir således vår hovedbanker for dagen.

Riktig å spille nå?
De som har lagt inne masse spill på 14 Egil i løpet av vinteren har nok hatt mange søvnløse netter, men det spørs om ikke tidspunktet for å høste fruktene er på lørdag. Lome Elden-sønnen er som kjent svært usikker ned startsiden, men med de forutsetningene som gjelder i dag tror vi på feilfri avgang. 5-åringen er vant til å møte klart bedre hester, og vi lar Teigen-traveren stå ugardert i et løp hvor brorparten av spillerne tyr til bred gardering.

Egil og Cato Antonsen er totalt overlegne med feilfri avgang i V75-2.
Egil og Cato Antonsen er totalt overlegne med feilfri avgang i V75-2.

Storfavoritter som innfrir?
I hhv V75-3 og V75-4 pådrar 3 Cream Of Arnie og 2 Rinde Kvikken seg fryktelig mye spill, og dersom alt går normalt for seg dreier det seg selvfølgelig om en solid vinnersjanse for dem begge. Førstnevnte mener vi dog ikke har prestert opp mot sitt optimale når han har vært på langtur, og vi tyr til noen garderinger. Sistnevnte har et helt perfekt løp, og dersom Moe Odin-sønnen er frisk for dagen taper han neppe.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 384 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt utgangshest-system med en innleveringspris 1296 kroner.

Systemet har vi fylt ut på to kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.