Turbo i Drammen

Nettavisen tror Mjølner Turbo spinner forbi alle konkurrentene og vinner V5-4 i kveld.

Klikk her for Nettavisens V5-tips til Drammen

Klikk her for DD-tips Drammen

Her kan du laste ned løpsprogrammet

Flotte tips
Forrige uke ble svært spennende for de som fulgte Nettavisens tips. Etter flere dager med gode drag som likevel ga magert utbytte fikk vi endelig inn V5 på Bergen torsdag (endelig litt flaks ). På det minste forslaget til 108 kroner kunne våre tilhengere hente fine 3.475 kroner.

V75-tipsene lørdag var av det overlegne slaget der 6. valget Galant Borg vant, mens også førstevalg på fjerdevalgene Alm Aragon og Glad X. Speed T. var innertiere (les tipsene her ). Det var "Leangenspesialist" Ove Bjerkeset som sto for tipsene fra banen han var fast tipser på i sin tid i Stallskriket. Nå ble det dessverre hårfin bom i siste avdeling, men det var virkelig storgevinst på gang denne ettermiddagen.

På søndag var det Håkon Einar Hansens tur til å briljere på "hjemmebanen" Sørlandet. Det var her han i sin tid jobbet som stallmann hos Øystein Tjomsland, og Håkon kjenner derfor miljøet og hestene ekstra godt på banen vis a vis dyreparken. Ramstad Spika hadde få problemer med å innfri bankerstempelet, og det lille forslaget på 108 ga fine 809 kroner. De som dristet seg til å investere i det store forslaget kunne heve flotte 8.090 for en innsats på 1.080 kroner (V5B for en billig penge ).

Ny uke med Turbo
Det er dermed ingen blåmandag for tipsredaksjonen hos Nettavisen, og i kveld har vi konsentrert oss om A-spillet på Drammen.

Etpar store favoritter i litt vriene spor innleder V5-spillet, mens Hot Rocky trolig er vinneren feilfritt i den andre avdelingen. Hesten er dog ikke helt travsikker, og har slitt med en liten skade siden siste start. Ingen sikre kort finner vi heller i V5-3, men vi mener fire hester skiller seg ut fra mengden....særlig når disse også har fått de beste sporene, noe som er spesielt viktig på den lille Drammensovalen.

Bankeren vår kommer i V5-4 og heter altså Mjølner Turbo. Vi er overbevist om at det er snakk om den beste hesten, og Tengsareid-traveren står dessuten flott inne i pengene i dette tidsløpet. At han foreløpig bare er et annetvalg (med favoritten krysset på nesten 50% flere bonger) er nærmest ikke til å tro. Det vil nok jevne seg ut, men uansett er det flott verdi i Mjølner Turbo i kveld.

I V5-finalen har to av de heteste favorittene trukket dårlige startspor, og vi velger å gardere med hele ni hester på det største forslaget.

Vi har laget tre ekspertforslag på hhv 108, 378 og 1.152 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Er du ikke registert som Nettavisenspiller tar dette bare etpar minutter. Send oss en mail dersom du skulle få problemer eller lurer på noe.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin