Tynt, men spennende

Svein Ove Wassberg, og Apollo Hornline er dagens klare banker på Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg, og Apollo Hornline er dagens klare banker på Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Menyen på Bergen denne torsdagen er dessverre noe tynn, men dermed er det ikke sagt at dette ikke kan gi en bra utbetaling. Vi lanserer nemlig flere godbiter...

Oppdatert torsdag ettermiddag. Samlebongfest på Bjerke 12. februar! Her satt alle våre V5-forslag, og vi spilte inn 68 400 på Eksperten. Vår lille-bong på Nettavisen med en innleveringspris på 96 betalte ut 1 520,-.

Vi spilte inn over 200 000 på årets to første kjøringer fra Bergen, men de siste gangene så har det vært litt stang ut. På Bergen denne torsdagen så krummer vi nakken påny, og her skal vi til lukene igjen! Apollo Hornline (V65-1) har utviklet seg eventyrlig for Bergen Travpark sin nye trener Gaute Lura, og den taper normalt sett ikke innledningsløpet torsdag. Vi byr ellers på flere godbiter i omgangen. De kan du lese mer om lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bergen:

V65: 18.30

V5:19.41

DD:20.03

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V64 på Örebro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan by på følgende objekter til Bergen:

V65-1 : 1 Apollo Hornline – Er i sitt livs form, og på torsdag har Svein Ove Wassberg et straffespark foran seg med vår banker. Er kjapp ut, og den kan forsvare sporet om Wassberg gasser for fullt. Trenger uansett ikke tet her for å vinne, og det må nesten et uhell til for at den ikke skal bli ropt opp. Vi tror hardt på stolpe i programmet, og åpner med en soleklar banker.

V65-2 : 8 Zoella Coeur – Et interessant løp venter, og her er ikke veldig mange sjanseløse. Draget vårt så veldig fin ut i banen sist, og vi hadde 16,8 s 800m på den. Trengte den blåseren i kroppen, og vi forventer den enda et knepp forbedret torsdag. Får den bare tempo, og havner i de riktige ryggene så kan den fort sitte der nå. PASSES! 9 Quantum Adonis – Er variabel, men denne er bra nok i massevis om den først har dagen, og dette er dessuten et riktig løp for Tvedt-traveren. Prøves direkte etter pausen til flott odds i lukene.

V65-3 : 2 Fjord Vikki – Vi prøver oss med en frekkis her da vi er litt usikker på de som blir mest spilt. Når det gjelder Fjord Vikki så var den heroisk fra tet nest sist. Ble da kun plukket ned av Ramsjerven oppunder mål. Nå sist så ble Fjord Vikki passivt kjørt, og den så PIGG ut i målgangen med krefter igjen på tanken. I dette lille feltet så burde den ikke bli fast, og får den bare spare speeden til ut på oppløpet, ja, da kan den overraske. Viktig å notere er det også at den torsdag er 20m billigere ute kontra hester som Kringelandsbestina/Vertigo Ella. SKAL PASSES!

V65-4 : 6 Rigel Vilja – Var helt overlegen sist, og den innfridde sitt BLYTUNGE favorittstempel da. Blir igjen veldig hardt betrodd, men man skal være klar over at dette er en helt annen oppgave. Er nemlig komplisert innledningsvis, og når den her skal ut fra tillegg så øker galopprisikoen MYE. Ove Wassberg mener at det kun er 50/50 om den går feilfritt, og da sier det seg selv at den må garderes. 1 S.G. Stjerne Balder – Fikk ikke ut sitt potensiale som 3-åring. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og Claus Olsen forventer at den skal kjempe om seieren direkte. I «Fagbladene» er den blitt plassert langt ut, men skulle den slå til direkte, ja, da får man ekstremt godt betalt. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 5 Reggae La Marc – Falt tungt sist som storfavoritt, men da kjørte heller ikke Ove Wassberg noe bra løp. På torsdag er nok den godeste Ove på revansjejakt, og vi tror mye på at han lykkes. Klemmer Ove til fra start her så burde han komme seg tidlig foran med Reggae La Marc. Fra tidlig tet så er fort løpet kjørt, og dette føler vi er en motivert tipsener.

V65-6 : 7 Kandidaten – Denne føler vi er klart bedre enn raden, og et mer riktig løp enn dette kan den ikke få. Her er den nemlig 100% riktig ute når det gjelder motstand, og distansen er dessuten den riktige. På Bergen sist så er den ute på feil distanse, den er ute på en upassende bane, og den møtte MYE bedre hester enn dette. Gjør da et OK løp i kulissene. Nest sist så feiler den i angrep, mens den tredje sist blir sjenert i fra en mulig seier mot oppløpet. Skulle det bare bli litt kjøring mellom Alsaker Torres/Sordo her, ja, da øker dette sjansene for vårt drag som SKAL PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.