Tyri Svarten innfrir?

Sportsansvarlig ved Drammen travbane André Ringelien tror Tyri Svarten er dagens banker i kveldens V5. Her finner du resten av hans V5-forslag.

Her kan du laste ned program til kveldens løp i Drammen.

Banker’n:
10 Tyri Svarten (V5-4) har vunnet 10 av totalt 20 starter så langt i karrieren og har vært blant de 3 beste hele 15 ganger. Det er en statistikk de færreste kan matche og det forteller oss om en hest noe utenom det vanlige. Etter et vellykket opphold hos Geir Flåten som resulterte i to seire, gjør Tyri Svarten comeback i regi Trond Haugen som er en av eierne. Tyri Svarten står nok en gang glimrende inne i et tidsløp her i Drammen og kan ikke unngå å få bankerstempelet. Sporet trenger ikke å være så ille, kanskje heller en fordel, da Tyri Svarten trenger litt tid på seg før han slapper av og får travet til å flyte. Dagens motstand er av den overkommelige sorten og det gjelder kun for GV Gundersen å klare å lose Tyri Svarten feilfritt rundt.

Luringen:
8 El Rapido (V5-1) viste solide formforbedring ved å avslutte storveis til annen på Klosterskogen 31. mai. Fra et åpent spor kunne startraske El Rapido vært en frekk banker, men han viste sist at han også kan gå fint bakfra! 7 Bol Best (V5-2) kommer tilbake etter pause og er verdt litt oppmerksomhet. 6 åringen har gått fine løp uten å ha gått til topps og med Eirik Høitomt i sulkyen, kan den første seieren bli bokført mandag. 7 Belixa Sign (V5-3) har ikke hatt marginene på sin side i de siste startene. Hoppa har vinnerform i kroppen og klaffer det bare litt på veien kan ekvipasjen gå helt til topps! 1 Theoblessa (V5-5) står spennende til og blir ikke enkel å fange om hun skulle klare å forsvare teten inn på den første svingen. Kolle har ikke for vane å misse starten og jeg tror på tet fra start til mål!

V5 forslag:
V5-1: 1-15-8-9-5-7/alle 15
V5-2: 2-3-7/6-10
V5-3: 7-10-6-9
V5-4: 10 Tyri Svarten
V5-5: 1-4-8-12

Lite/stort forslag: 288,-/1.200,-

Her kan du kjøpe forslagene ferdigutfylt.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin