Ubeseiret holdepunkt

Foto: hesteguiden.com

Vår klare banker for dagen vet ikke hva det vil si å tape travløp, og selv om det dreier seg om en storfavoritt, kan vi ikke spille i mot.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er ikke ofte vi ser en hest stå med syv strake triumfer slik 5 Tao Prins gjør, og når trener Dag Gihle har funnet en svært passende oppgave til Bokli Balder-sønnen, tror vi sterkt på at den åttende seieren på rad sitter klokkerent.

6-åringen var en solid vinner i et V75-løp på fine 29.1 på tilsvarende arena i den siste starten mot klart tøffere konkurrenter enn dagens, og dersom formen er sånn noenlunde konservert etter litt pause er det trolig ikke snakk om saken på ny. Spor og distanse er midt i blinken, og vi ser ingen grunn til å gardere.

Begrenset med vinnerkandidater
I hhv V5-3 og V5-4 mener vi det skal være mulig å komme seg igjennom på relativt få hester, og i den tredje avdelingen skiller duoen 6 Camilla Stone og 7 Touch Me Felicia seg klart ut. Førstnevnte var en bunnsolid vinner på fine 16.4 full vei i den siste starten, og normalt har Alf Palema-datteren gått ytterligere fremover på form med det løpet innefor vesten etter pause.

Sistnevnte står helt perfekt inne i løpet, og sammen med velkjørende Dag S. Dalen som vi har veldig sansen for må Kendrick Hanover-datteren som bekreftet sin fine form i den siste starten ved å bli toer på fine 17.1 krysses tidlig.

I den fjerde avdelingen har 4 Incanto November en helt skreddersydd oppgave foran seg, og i en feilfri utgave dreier det seg om en solid vinnersjanse for Viking Kronos-sønnen som er på vei mot full form. Innsatsen til sølv på sterke 15.8 etter en strevsom reise i den siste starten var av beste merke, og Midtfjeld-traveren nærmer seg nå en seier.

Hesten å slå fra tet er 1 Løb Cowboyland, og Alf Palema-sønnen som rapporteres fit for fight etter å ha vært tett i halsen i den siste starten er en naturlig gardering. Gottling-traveren var en seiersmelodi med hele ni triumfer på blott tjue starter under fjorårssesongen, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario for den startkjappe 5-åringen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Så smeller det?
Ja, i de to øvrige avdelingene er det slett ikke utenkelig at vi kan få noen vinnere fra dypet, og vi garderer således bredt på samtlige spilleforslag. Vi støter på en mildt sagt uoversiktlig sprintløp for varmblodshester som holde dunkel form i V5-innledningen, og favoritten i løpet er av den svært tvilsomme sorten. 8 Dream Royal står veldig sjanseartet til i sitt innerspor i andre rekke, og Dream Vacation-sønnen har til nå ikke vist all verden.

Et ruglete kaldblodsløp i lavt grunnlag venter oss i finalen, og favoritten 4 Hålands Elden er ingen vinnerhest. Et trangt fjerdespor trekker ned for 7 Smedbalder, og Bokli Balder-sønnen som ser ut til å leve litt i sin egen verden ligner ingen type som runder et femten hesters felt på dagens arena.

Ekspertforslag
Travtipsene til Nettavisen er av den solide sorten om dagen, og det kan fort bli lønnsomt å kjøpe et av våre spilleforslag her på hhv 120, 320 og 720 kroner.

PS! I DD-spillet trekker vi frem det ene spennende objektet etter det andre, og til løpene i kveld ser det unektelig interessant ut på ny. Vi følger bevegelsene i spillet utover dagen, og våre forslag vil bli lagt ut her før kl. 14.00!

Forrige mandag satte vi DDpå en rekke til herlige 10 ganger pengene!

Klikk deg inn herog kjøp en bong senere i dag, og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!