Ubeseiret V65-banker

vant overlegent på Bjerke 3.12.08 (sjette strake)
vant overlegent på Bjerke 3.12.08 (sjette strake) Foto: hesteguiden.com

Hilton Borka har vunnet alle sine syv starter, og vi tror seiersprosenten forblir 100 også etter kveldens dyst.

Klikk her for vårt V65-forslag

Forrige onsdag måtte begge våre bankere nøye seg med sølv etter svært kronglete reiser fra dårlige startspor. Både Armbro Dave og Nintento Baunehøj gjorde flotte innsatser, men det meste ble feil med dårlig tempo og sjeneringer underveis.

15 Hilton Borka står også tilsynelatende ille til på tillegg, men vi tror ikke 7-åringen får lignende problemer. Fra sitt springspor får den startraske hoppa en fin posisjon direkte, og det er ikke umulig at kusk Espen A. Schem velger å kjøre til direkte for å overta teten. Velger han et mer avventende opplegg har Bork Rigel-datteren vist overlegen fart og kan trolig spinne rundt konkurrentene den siste halvrunden.

Deilig å være dansk...
At Danmark er et yndet feriemål for oss nordmenn er hevet over tvil, men når det gjelder travsport ligger danskene langt etter mht til premienivå. Derfor drar stadig de rød-hvite på langtur til pengestinne norske løp - med stor suksess.

I kveld er det Jeppe Juel og Kaj Jensen som tar med seg et lass hester til Bjerke, og størst sjanse har helt klart 1 I Pitstop i V65-finalen. Juel-traveren vant enkelt sist han gjestet hovedstaden, og dersom han forsvarer sitt innerspor skal det godt gjøres å slå åtteåringen. Mot en gjeng formløse hester satser vi på dansken som vår andre banker for kvelden. I Pistop er forøvrig bror til en annen meget seiershungrig traver. Hannibal K. har tjent nesten 1.5 millioner etter at han ble importet hit til landet, og i dag tror vi lillebror tar karrierens 23 seier og runder halvmillionen.

To rutinerte stallmenn
I den fjerde avdelingen velger vi å stå på kun to hester i et løp som er forbeholdt stallansatte. Favoritt blir 8 Krøsus som møter billig selskap, men har trukket et dårlig spor. 4-åringen vant overlegent i V75 tredje sist, og har møtt årgangstoppene ved flere anledninger. Med sine sugende avslutninger tror vi Lome Elden-sønnen har en god sjanse til å runde til seier - godt understøttet av dyktige Kristian Malmin. Malmin er tross sin unge alder en garvet kusk, og har allerede 89 starter bak seg i år - det er fler enn alle hans konkurrenter tilsammen.

Vi garderer bare med 5 Alsaker Joker som ser ut til å ha funnet vinterformen. Med rutinerte Tore Bjørn Diskerud ved spakene tror vi 30-prosenteren vil lede veldig lenge. Sist vant 7-åringen enkelt på ny rekord tross en hard innledning, og i et ellers vidåpent oppgjør satser vi på at det holder med to streker.

Siden vi har brukt bare to rekker på tre løp får vi anledning til å gardere godt opp i de øvrige avdelingene. Med etpar skrellvinnere der blir det fort fine penger å hente for de med seks riktige markeringer.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 500 og 1096 kroner.

Det største er et abc-system på 3080 rekker der vi helgarderer tre løp.
Systemet har vi fylt ut ferdig på fire kuponger, og kan kjøpes her.

Kjøp en bong og se løpene på nrk2 kl. 19.30 i kveld!