Gå til sidens hovedinnhold

Udinese i Gøteborg!

Det dreier seg da ikke om fotball, men om den sterke traveren Udinese i V65-spillet på Åby i Sverige i kveld.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Leangen: Solhus har full kontroll
V4 Gävle: Samspilt duo
Oddstips 1:Kan Ole Einar virkelig vinne?

Oddstips 2: Liverpool kan feile igjen
Oddstips 3: Moa ryker i Moskva|

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og på Leangen her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien.

Det ble lav utbetaling i V65-spillet på Bjerke i går (460 kroner), men vi satte et nytt flott DD-spill! De som spilte forslaget til 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1686 kroner, og DD-suksessen til Sportspill bare fortsetter. I lunsjen tidligere i dag på Gävle i Sverige fikk vi V4 på forslaget til 900 kroner til en ubetaling på 3167 kroner, og i lunsjen på Leangen ble det også fin klaff!

Der ble det 492 kroner tilbake på det minste V5-forslaget på 192 kroner, og de som spilte DD-forslaget på 200 kroner kunne fylle opp lommeboken med fine 790 kroner! Da satser vi på at det kan bli en fin kveld på Åby og på Klosterskogen også, og vi sier lykke til med spillet!

Vi fyres løs med tips til alle baner i dag, og i V65-spillet på Åby i kveld synes vi 1 Udinese i V65-2 er snakk om en meget bra hest i grunnlaget sitt. Nå kommer Rotation–sønnen ut etter 3 måneders pause, og det er meget positive rapporter fra kretsen rundt denne krabaten. Trener og kusk Bo Falsig hadde aldri dratt denne hesten direkte ut i et V65-løp, hvis han ikke følte hesten kunne vinne på direkten.

I seiersløpene avgjorde han alltid på ren styrke, og når tapet i det siste løpet før pausen kom mot seiersmaskinen Piano Dilli til Flemming Jensen etter en meget tøff reise i sporene kan vi ikke gjøre noe annet enn å ha tro på seier i kveld.

Udinese er bra fra start, men han kan bli overflydd siden det er noen startraske hester i første rekke. Da gjelder det kun for Falsig å være litt med på notene slik at han kommer seg ut i andrespor, og over 2640 meter er det ingen som ønker å ta i mot denne krabaten om han kommer tidlig. Distansen er en stor fordel for vår banker kontra konkurrentene, og vi tviler ikke.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Duoen 2 Precious Spring og 6 Miss Marke i V65-4 synes vi ligner en sikker lås i dette hoppeløpet, og da snakker vi om hhv favoritten og et spenstig fjerdevalg i spillet! 2 Precious Spring holder bra form, og har vært ute i tøffe V75-løp den siste tiden. Den 12. Januar galopperte hun med seiersjanse i nettoppet V75-løp, og i den siste starten ble hun speedet ned av en smygkjørt konkurrent. Det er en bra oppgave den John Friis–trente hesten har i kveld, og med Jonny Takter i sulkyen må de helt klart regnes med en solid vinnersjanse.

6 Miss Marke varslet vi for sist, men hun kom akkurat for sent til å snappe seieren til slutt etter en fryktelig siste 400. Vi synes Christel Berntsson ikke hadde sin beste dag på jobben den kvelden (tapte posisjoner, og hun kunne ha vært litt mer aktiv de siste 600-700 for da hadde det blitt seier), men det viktigste var at Love You–datteren var forbedret kontra sine siste løp. Nærmer seg således en formtopp, og her gjelder det bare for Bengtsson å treffe fra springsporet så er hun sikret et fint løp. Dette er en hoppe som har bra klasse, og vi mener det er verdt å gardere dagens største favoritt med Miss Marke.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
11 Remain Garbo i V65-5 var meget sterk til seier etter en reise utvendig for leder på Jægersro i den siste starten, og formen er virkelig på topp hos trener Gorden Dahl (han vant et par løp på Aalborg i går). Dyktige Thomas Uhrberg får sjansen igjen når hesten starter i Sverige i kveld, og han gjør alltid en bra jobb.

Han er litt avhengig av litt tempo på dette løpet, men det blir normalt litt fart over denne forestillingen med mange startkjappe hester i første rekke. Litt klaff med posisjonene samt de rette ryggene siste 500-600m speeder Remain Garbo fort ned samtlige til slutt, og hun er kun krysset av på 20 % av de innleverte kupongene!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken