Uffe må være best

Velkjørende Ulf Ohlsson kusker Nettavisens V64-banker i Østersund fredag.

Vi står foran en fantastisk travhelg med V75 fra Leangen som hovedattraksjon. Torsdag er det full fyr på travfronten med V65 og V4 fra Solvalla fredag ettermiddag. Til kvelden overtar Biri med V65, mens en rekke trønderhester er på plass i Østersund under V64-omgangen der borte.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Det ble brukbar treff for mine V64-tips til Åby torsdag kveld. Bankeren Radiuex imponerte stort for Lutfi Kolgjini, men dessverre gikk jeg tynt i V64-2 og derfor måtte jeg nøye meg med to femmere og en rekke firere på samtlige spilleforslag.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Bryter mine egne prinsipper
Jeg er ikke tilhenger av å bankerspille hester som står i spor åtte bak startbilen, men i kveld gjør jeg et unntak. 8 Kirikou har imponert i to strake seiersløp og all den tid motbudet 7 Asara vek seg for lett ned fra tet sist, tror jeg Ulf Ohlsson og 8 Kirikou kan vinne fra dødens. Kirikou har vunnet to løp fra tet, men det ern flott type dette som garantert tåler å gjøre litt grovjobb underveis. I en omgang der bankerkandidatene ikke står i kø, får Ulf Ohlsson og 8 Kirikou bankertilliten.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Sweety kan overraske
Norske 6 Sweety Augustinu startet også i Sverige og Østersund i sin siste start (5. mars). For gjestekusk Rikard N Skoglund bombet hoppa til tet fra spor åtte bak bilen og holdt unna i det aller lengste. I kveld er det sprint og spor åtte er byttet ut med spor seks. Sweety Augustinu blir likevel ikke mer enn et femte-sjettevalg i spillet. Vi betaler på alle bonger.