Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Mantorp står for kveldens V86-omgang, og dette var en omgang som krevde litt ekstra tid. Det skal blant annet kjøres fire Breeders-forsøk, og i flere av løpene skilte det svært lite. Det er altså en omgang med meget stort potensial. Bankeren sparte vi til finalen, og det løpet vinner Ikaros Sisu om den leverer som den skal. Var tilbake på sitt beste sist, og er trolig enda bedre i kveld. BANKER! Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 1 Peach – Debuterte for Robert Bergh sist, havnet utvendig leder, knakk den, men feilet så som vinner kort før mål. Ble rett og slett veldig muskeltrøtt, og mistet også litt aksjonen da. Bergh sine hester pleier faktisk å bli bedre med slike opplegg, og nå sitter også sjefen seg selv opp. Leder rundt om? 7 Gambino Brick – Er bedre enn raden, og den er alt annet enn ueffen om det bare klaffer litt. Ble sittende bom fast som fulltanket nest sist, mens det ble galopp sist. Er en meget god hest i dette grunnlaget, og den er tidlig på vår rank.

8 Reshevsky – Fullførte meget bra etter en liten pause sist, og er ordentlig bra på sitt beste. Har blitt matchet mot tøffere motstand enn dette, og dukker normalt opp på foto med litt flyt underveis. Får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 7-8-3-13 C : 12-6-2-4-14-15-5-11-10-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 6 Jiggi – Ble sittende bom fast som fulltanket sist, og den har funnet superformen nå. Er flink fra start når den blir laddet med, og skulle det eventuelt bli tet på første bortre, ja, da kan fakta dette være over. PASSES! 3 Ninepoints Birdie – Var med på en luftig åpning i 10-fart sist, men vant likevel enkelt. Er meldt uten sko på alle fire for første gang i kveld, den er flink fra start, og skulle denne komme seg foran så vil den lede lenge. Motbudet.

9 Dorothea Mil – Var tidlig en av de bedre hoppene i årgangen, og er veldig aktuell i et løp som dette. Fikk aldri helt sjansen i finalen sist, og var ikke tom over mål. Skal med på gardering.

Vår rangering : A : 6 B : 3-9-1-7-10-2-5 C : 8-4-11-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 10 You To Tidy – Ser ikke helt til å bli tatt på alvor her, men denne er god nok om den har dagen, og den kan skrelle. Var riktignok ikke på topp sist, men har hatt en treningspause etter det løpet. Nest sist gikk den meget sterkt etter galopp, mens den tredje sist kom til mål med krefter igjen. Vi liker at den får opp Ulf Ohlsson i kveld, motstanden er svært overkommelig, og her skal man rett og slett være litt på vakt. 2 Bys Rosy Nunc – Spurtet strålende etter hinder på veien sist, og den varslet toppform da. Er kjapp fra start, og i kveld slipper ikke Dahlborg teten. Kan lede dette rundt om skulle den være som sist. Motbudet.

5 Cascabella – Var solid i debuten for «Untersteiners» sist, og er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen. Gikk også tidsmessig svært bra da. Skal med på gardering, og er for oss løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-5-11-8-4-14-9 C : 7-6-13-12-1-3-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 6 Click Bait – Blir helt enormt hardt betrodd i kveld, men har altså blitt kjørt ned i kjelleren to ganger på rappen, og når vi her snakker om en «superlus» så er vi fakta usikre på hvordan den vil reagere med slike løp i kroppen. Har NULL SEIRE over 2100m de ti siste gangene den har prøvd seg på distansen, og 9. november i fjor fikk den åpne 18 f 1000m, og likevel ble den speedet ned av en ordinær hest som Iceland Radio… Don Fanucci Zet vant løpet, men å la seg bli slått av Iceland Radio var rett og slett ikke bra. Renner til tet, men selv om den får dempe så er vi alt annet enn sikre på at den vinner dette. Grei favoritt, men over denne distansen velger vi spekulere. 7 Antonio Trot – Fullførte godkjent etter pause sist, og gikk tidsmessig bra. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, og den må med på en tidlig gardering.

8 Racing Mange – Var en av favorittene til Sweden Cup tidligere i år, men ble da bortkjørt. Kommer nå ut etter pause, det blir skoløs på alle fire direkte, og i dette lille feltet vil den sitte fint på det. Er speedig, og skulle favorittene kjøre litt mot hverandre så trenger det ikke å bli feil å komme bakfra med sparte krefter. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 7-8-3 C : 5-2-5-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 9 Lacille Boko – Er bedre enn raden, og må passes her. Den var enorm etter et tøft opplegg tredje sist, og ble kun spurtet ned av en smygkjørt Imhatra Am da. Så ble det galopp nest sist, mens den fullførte knallsterkt etter en drøy reise sist. Her er det noe billigere ute, man ønsker å teste den i en BIKE som den feilet med nest sist, men går det bedre nå så skal den ikke bli enkel å stå i mot. SE OPP! 4 Good Vibes – Tjente 1,4 millioner i fjor, men gjør nok ikke det i år. Er egentlig ingen stjerne, men det er en flink hoppe, og en hoppe som ofte dukker opp på foto. Er veldig kjapp fra start, og skulle den komme seg foran uten at det koster for mye så sier det seg selv at den vil lede dette lenge. Motbudet.

1 Roubine – Kom ut etter en lengre pause nest sist, og gikk da helt strålende etter galopp. Vi hadde 09,9 s 800m på klokken. Sist var den ikke like bra, men var da også litt uheldig. Sporet kan bli en felle, men løser det seg så er den god nok. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 4-1-2-5-11-12 C : 10-3-7-8-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-6 : 2 Comes With Age – Har alltid vært lovende, men likevel kanskje ikke blitt så bra som man trodde for noen år siden. Nå har den uansett funnet en veldig bra form, og det at den for en gangs skyld har fått starte litt jevnere, ja, det skal normalt kun være et pluss. Dro unna i et ganske hardt tempo sist, men ble da speedet ned oppunder mål. Har stor fordel av distansen i kveld, den er veldig kjapp fra start, og fra dette sporet er nok Magnus Jakobsson på tetjakt. Med et kort oppløp så skal mulighetene være gode for at den leder rundt om.

10 Capital Gain C.C. – Viste 11,2 s 1000m sist, og holder sin flotte form. Skal den vinne dette så må den trolig tidlig frem i dødens, men er egentlig kusken veldig interessert i et slikt opplegg? Er uansett den vi frykter mest, og den skal med på en tidlig gardering om favoritten garderes.

Vår rangering : A : 2 B : 10-3-9-4-5-7 C : 1-12-11-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-7 : 5 Staro Mack Crowe – Fikk en stopp før start, og tapte litt direkte sist. Gikk dog bra i kulissene etter den dårlige starten, og kom til mål med krefter igjen. Gangen før var det tidlig tet, og det ble enkelt da. Er litt spesiell, men skulle den komme seg foran så blir den ikke enkel å fange. Sporet er meget bra på denne banen. SPILLES! 9 Every Day Elegant – Har hele tiden vært en snakkhest pga sin stamme. Har vært bra, men kanskje ikke like bra som håpet? Var uheldig sist, formen er noe bedre enn raden, og det er gode rapporter på den før denne oppgaven. Møter dessuten helt riktig motstand nå, og den skal med på alt. Motbudet.

7 Dart Kronos – Tapte en god del på galopp sist, men kom råsterkt tilbake, og satt fast med masse krefter igjen over mål. Sporet nå trekker ned, og vil man egentlig bøtte på med den i dødens? Kriteriet kommer senere i år, og det er et viktige løp… Fra dette sporet blir denne kapasitetshesten kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 5 B : 9-7-4-10-12 C : 3-1-2-8-6-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Mantorp. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-8 : 4 Ikaros Sisu – Var helt fantastisk ved noen anledninger i fjor, og flere dro denne frem som en av favorittene til Derby da. I år har dog ikke alt gått på skinner, for den har hatt noe «dritt» i kroppen sin, men sist var den tilbake på sitt beste, og avgjorde da på et meget bra sett. Dette er en 4-åring som er utrolig bra når den først har funnet formen, den har en passende oppgave foran seg i finalen, og det kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. SPILLES! 5 Farfars Dream – Har utviklet seg MYE i år, og i finalen sist feilet den som tilsynelatende fulltanket ca 300m fra mål. Tapte nok seieren på det. Kommer nå ut etter en liten sykdomspause, men er den tilbake til der den var før denne lille pausen, ja, da duger den. Motbudet.

2 Global Cashflow – Utviklet seg enormt bra i fjor som 3-åring, men har enda ikke innfridd som 4-åring. Rapportene på den er dog gode, og fra et bra spor bak bilen får den stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 5-2 C : 8-10-11-7-12-9-3-1-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.