Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 12.30 / V65-1 er i gang klokken 18.15


Biri byr på en praktfull JACKPOTOMGANG denne kvelden, og man får ikke en spesielt mye bedre V65-omgang enn dette. Fire forsøk til pokalløpene skal kjøres, og her får vi se våre beste unghester. Den største bongen til Kr.1 800 er uten bankere, mens på de litt mindre bongene banker vi 2 L.A.'s Venus (V65-2) og 5 Thai Mississippi (V65-3). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Eva’s Yankee – Er under en rivende utvikling, og var helt fantastisk når den gikk 12,9/2100ma sist. Gjorde det med krefter igjen, og den må ha en stor sjanse å vinne dette fra tidlig tet om den leverer som sist. Er meldt med sko, men fra stallen tror de det blir skoløs igjen. Må den gå med sko så trekker det litt ned.

V65-2 : 2 L.A. Venus – Havnet på vingel sist, og ble etter hvert bakket ned i femte utvendig. Kom så via sporene på siste bortre, og avgjorde enkelt nedover oppløpet. Gikk altså knallsterke 13,6/2100ma med krefter igjen. Er lynrask fra start, og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Thai Mississippi – Avgjorde sikkert sist, og var knallgod til seier da. Kommer her ut etter en liten pause, man har siktet på denne oppgaven, og den kommer godt forberedt. Er dessuten kjapp fra start, og vår klare feeling er at den har en stor sjanse å lede dette rundt om. Er en svært motivert favoritt.

V65-4 : 9 Patamon – Havnet utvendig leder i debuten sist, dundret så til tet på siste bortre, og holdt siden enkelt unna via 12,6 s 800m. Var ikke helt 100% i aksjonen, men vi likte hesten skarpt, og denne har MYE inne. Går fort noe under radaren i kveld, men her skal man være på vakt, for denne tror vi bestemt er ordentlig bra. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Harkar – Spurtet positivt etter sene luker nest sist, mens den var en god toer bak kapable Baias sist. Ligger veldig i skorpen, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Regnes fra et nydelig spor bak bilen.

V65-6 : 6 Hopus Castelle – Har gjort to bra løp etter den kom inn på stallen til Hamre, og spesielt sist var den solid i nederlaget mot gode Olympic Winner. I kveld møter den ikke en hest av et slikt kaliber, det kan bli tidlig tet, og siden er trolig dette over. Er en motivert favoritt i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.