Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Leangen byr på en ganske jevn og åpen V65-JACKPOTOMGANG i kveld, og det at våre venner fra Sverige er med å spiller betyr at vi får litt ekstra store potter å spille om. Vi spiller bankerfritt i kveldens omgang, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Jardar – Innledningsløpet er veldig jevnt, og det skiller lite. At det er få hester i feltet gjør det billigere for de på lengst tillegg, og det er også de vi tror mest på. Vår ide kommer ut etter en liten pause, den pleier å være med i fremste rekke i slike løp, og har den bare funnet litt form igjen etter oppholdet, ja, da kan den skrelle om det bare klaffer litt underveis. OBS!

V65-2 : 10 Terne Pil – Kommer ut etter pause, men er alltid godt forberedt etter opphold, og det er den nok også nå. Er ordentlig bra på sitt beste, og det skal bli spennende å se den skoløs i kveld (gikk med sko før pause). Kan være en «sikker vinner» direkte, og den er spillbar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Ira B.R. – Har en passende oppgave foran seg her, og den må passes. Den passerte mål med krefter igjen mot MYE bedre hester enn dette tredje sist, men var altså svak i sin siste start. Har slitt med blodverdiene, men nå er den fin igjen i jobbene, og man håper på en plass blant de tre. Kan ikke få mye bedre betingelser enn dette, og vi iler til med tipsnikken.

V65-4 : 6 Let Me Go – Er BEST, og den vinner dette om den leverer som den skal etter pausen. Er behandlet i oppholdet, og rapportene på den er OK. Husk at dette er en hest som sist var ute i et forsøk til Hoppe Kriteriet, og fullførte klart bra mot en helt annen motstand kontra det den møter nå. Taper neppe dette feilfritt, og den skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Rocket Man – Gjorde et bra monteløp sist, og virker å være på vei mot formen igjen. Har ganske fine betingelser foran seg i kveld, og skulle Dalen komme seg foran med denne, ja, da skal det en god hest til for å plukke den ned. Plasseres foran 8 The Last Ticket som fortsatt leter etter formen.

V65-6 : 4 El Dorado – Blir hardt betrodd i finalen, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Fikk delvis maks sist, mens den vant enkelt fra tet nest sist. Skal stå først på ranken, men vær litt OBS på at dette ikke er en hest som rader opp med seire (1 seier på 14 starter…).

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.