Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Momarken byr på en svært spennende JACKPOTOMGANG søndagskveld, og vi spiller frekt i jakten på jackpotcashen. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-4, og vi spekulerer ikke mot kanonen 4 Rittmester Hill. Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, rapportene på den er fine etter pause, og vi tror den vinner selv om den havner utvendig leder. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Global Bred To Win – Var bra i årsdebuten sist, og den vant sikkert fra tet da. Gjorde det mot bedre hester enn hva den møter nå. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og har en fin sjanse å runde samtlige om den leverer på sitt beste. Er en motivert favoritt. Vi liker dog 2 Jazmine B.R. som utvikler seg strålende, og som kan være noe for de større løpene senere i år. Vant sikkert på en god tid sist, den er solid kuskeplusset med Dalen nå, og den er ikke helt borte her om den for eksempel går en 14-tid. Motbudet!

V65-2 : 3 Sharp Looking – Her skulle vi gjerne sett oppvarmingen før vi leverte tipsene da flere av disse kommer ut etter pause. Det gjør også vårt objekt som har trent fint i vinter, og skal være klar for å senke rekorden sin MYE direkte. Er dessuten kjapp i vei, og den har rett og slett en fin oppgave foran seg. Prøves som en frekkis!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 4 Frøken Kari – Nytt småskummelt oppgjør, og nå med ustabile «kaldinger». Vår førstehest kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna, og det er meget gode rapporter på den. Har trent som en vinner, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Settes først, men vi tør ikke å banke da den tidligere ikke akkurat har vært veldig stabil.

V65-4 : 4 Rittmester Hill – Dette er en kanon i grunnlaget, og vi gleder oss til å se den igjen etter at vintertreningen er gjort unna. Har egentlig få svakhetstegn, og den er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto. Har ingen problemer med å gå i dødens, og kan nok en lav 14-tid selv om den skulle havne utvendig. Rapportene på den etter at vintertreningen er gjort unna er fine, og vi tror MYE på denne direkte! DETTE ER VÅR BESTE BANKER I OMGANGEN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 8 Gikling Leodin – Ble plukket ned helt oppunder mål sist, men 19,9 f 1000m ble rett og slett for hardt. Er nok feltes beste hest, og feilfritt kan det være duket for revansje. 11 Gomnes Faks – Knep seieren i det nevnte løpet sist, og var igjen ordentlig bra. Er selvskreven på bongen. Disse to skiller seg noe ut.

V65-6 : 9 Explosive Flory – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og sist var den ikke tom etter sene luker. Er en knallgod hoppe som har for lite penger på konto målt opp mot kapasitet. Det lukter litt kjøring i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Prøves som en frekkis i en ganske jevn finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.