Lerum med solide tips til Sørlandet 29. august - Kr.1 800 ble til Kr.19 563!
Undertegnede knallet til med topptips til sin hjemmebane denne søndagen, og det ble en solid opptur for flere av de som tok rygg! Highland Breeze (2-valg) innfridde som en delikatessevinner mot dagens nest tyngste favoritt! Tøffå Ø.K. (3-valg) ble det servert solid info på, og den stod klart først på ranken! Skrellen Løkki Flaksa (7%) var heller ikke glemt etter et meget fint prøveløp. Den store bongen til Kr.1 800 satt som spikret, og betalte ut herlige Kr.19 563,- Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Highland Breeze – Var veldig tapper fra dødens nest sist, og var da foran 6 Brage Hindø i mål. Fullførte også meget fint sist, og vi hadde da 10,5 s 300m på klokken. Med spor innenfor storfavoritten forventer vi at Geir Mikkelsen kjører til fra start, og skulle han greie å ta seg til tet så skal mulighetene for en etterlengtet seier være gode. SPILLES!

V65-4 : 6 Tøffå Ø.K. – Her er det jevnt, og vi plukker med oss noen hester. Ideen har gjort to løp etter den skiftet trener, og er veldig på riktig vei. Sist rykket man skoene foran, og vi likte det vi fikk se på den balansen. Spurtet ordentlig bra ute i banen på oppløpet, og gjorde det mot tøffere motstand enn dette. Slår til som en godbit i kveld?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Momarken er sist ut denne uken, og her venter en svært spennende JACKPOTOMGANG. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i finalen, og det løpet vinner 11 Kong C.K. om alt går riktig for seg. Ellers finnes det flere spennende objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Briskeby Anna – Innledningsløpet er svært jevnt blant de fem beste, og her skiller deg lite. Vår ide ble tatt helt bort av en elendig rygg sist, men kom sterkt tilbake, og er ordentlig bra når den leverer på sitt beste. Feller nok de fleste nedover det lange oppløpet, og den skal med på alt av seriøse bonger.

V65-2 : 2 Difficult Ways – Har løftet seg enormt mye på slutten, og virkelig radet opp med sterke innsatser. Var helt enorm sist, og avgjorde da på et råsterkt vis. På klokken stod det 13,5 s 1000m med krefter igjen. Er kjapp fra start, det kan bli tidlig tet, og er den som sist så skal det en god hest til for å slå den. Motivert!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 10 Tex Willer A.B. –
Er stadig noe bedre enn raden, og må ha en fin sjanse i et dårlig løp som dette. Var utrolig pigg på bittet i sjette innvendig sist, men spurtet likevel meget bra ute i banen når lukene kom. På klokken stod det faktisk 13,0 s 300m. Kan ikke få en billigere oppgave når det gjelder mostand, og nå kommer vel seieren?

V65-4 : 6 Gjærla Prinsen – Blir ENORMT hardt betrodd i kveld, men vær litt OBS på at den var makset sist, og når man ikke kvalet til Kriteriet så har den helt sikkert fått det fint i jobbene, og ofte får hester en liten formdupp da. Gikk med BIKE sist, mens det blir kun en vanlig vogn i kveld. Gikk bra etter galopp sist, men det løpet kostet nok også en god del. Helt grei tipsener, men det er ingen hest vi ønsker å banke i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Zimmer Grif –
Her er det spennende, og vi velger å spekulere mot storfavoritten. Vår ide kom ut i ny regi sist, og spurtet riktig så oppløftende etter pause. Vi hadde faktisk 10,7 s 800m med krefter igjen. Er meldt med vanlig vogn i kveld, men det har nok med svingene å gjøre. Står i et ypperlig spor, det lukter kjøring, og da kan dette bli dønn riktig. SPILLES!

V65-6 : 11 Kong C.K. – Er den beste bankeren i kveldens JACKPOTOMGANG. Har radet opp i stor stil, og var enorm til seier etter galopp sist. Viste da 25,2/1500m på en elendig bane etter denne galoppen, og vi blir ikke overrasket om den kan en 24-tid på distansen. Er rett og slett MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og går alt riktig for seg så kommer det en ny seier i kveld.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.