Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny særdeles innholdsrik uke venter, og det finnes flere solide høydepunkter å glede seg til. Det største høydepunktet skjer på lørdag hvor det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Sørlandet. Det betyr dobbel sjuerpott, og som om ikke det er nok så dobler også Rikstoto JOKERPOTTEN. Dermed kan du vinne enorme 26 millioner på lørdag!

Til Eskilstuna i dagens V4-lunsj skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 7 Grand Canyon Sisu – Det er et ganske klart skille på hestene i innledningsløpet, og vi sløser ikke med markeringene her. Favoritten er motivert, og har den bare litt form etter pause så vinner den normalt dette. I sitt siste løp før pausen kom den voldsomt tilbake etter galopp, og på klokken stod det 08,8 s 800m. Skal gå med sko på alle fire, men har faktisk vunnet flest løp på den balansen… MOTIVERT!

V4-2 : 7 Icon Mearas – Gikk et løp på det jevne etter pause nest sist, men var klart forbedret sist, og avgjorde sikkert på en sterk tid. Svante Båth forteller om en hest han mener det er solid utvikling i, og mot en mildt sagt overkommelig gjeng kommer det fort en ny seier om alt går riktig for seg. Skal stå først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Viking Tilly – Kom ut etter en liten pause sist, og leverte et bunnsolid løp etter at den gjorde det meste av jobben selv. Har veldig bra grunnkapasitet, og den duger naturligvis i et vanlig lunsjløp. Settes først, for nå kommer vel det en etterlengtet seier igjen?

V4-4 : 4 Yfront – Vi prøver oss med et sjokk i en veldig jevn finale, og hesten vi setter først er i superform. Den avsluttet meget sterkt nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som absolutt fulltanket. Er ikke en hest som rader opp med seire, men bedre enn dette har den neppe vært. Fikser en solid V4-opptur?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.