Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna knaller til med en herlig lunsj denne mandagen, og vi velger å spekulere mot favorittene i jakten på en solid opptur i V4-spillet. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Olimp – To hester skiller seg klart ut i innledningsløpet, og trolig vinner en av dem. Hesten vi plasserer først er kjapp fra start, og kan muligens komme seg foran. Da skal det en god hest til for å plukke den ned, og er bare formen på plass etter en liten pause så må dette dreie seg om en flott mulighet. I sitt siste løp før denne lille pausen spurtet den sterkt, og kom til mål med krefter igjen. Har vunnet flest løp med sko på alle fire, og den balansen er ikke et problem.

V4-2 : 2 Filippa B.J. – Vinner dette om den leverer på topp, for den har kapasitet en bra bit utover det grunnlaget den har på konto. Vær dog litt OBS på at den nest sist plutselig slo over i passgang, galopperte, og oppførte seg litt rart. Vi nøyer oss derfor med å sette favoritten først, men avstår fra et bankerspill. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 7 O.M. Easton – Her er det jevnt, og vi plukker med oss noen hester. Ideen ligger stadig i skorpen, og fortjener virkelig en seier. Viste 11,5 s 700m sist, og tapte kun for Got To Dash da. Nevnte Got To Dash har et grunnlag på vel 850 000. Nå er O.M. Easton billigere ute, og med flyt burde den dukke opp på foto i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 2 Master Blaster – Har en enorm skalle, og en veldig vinnervilje når den står på fire friske bein. Virker nå å være på riktig vei i regi Jennifer Persson, og den har mye ugjort i løpsbanen om den får holde seg skadefri. Her kan det muligens bli tidlig tet, og fortsetter den fremgangen fra sist så er den ikke ueffen. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.