Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En innholdsrik uke venter, og det store høydepunktet denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET. Glem heller ikke at det i kveld er DOBBEL V64-JACKPOT fra Halmstad, og her ligger det over 2,6 millioner ekstra i sekserpotten. Når det gjelder V4-lunsjen på Bergsåker så er våre litt større bonger uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 8 Global Lover – Har startet utrolig tett over en periode, og om ikke dette er en ordentlig stålhest så vil det etter hvert begynne å sette sine spor. Ble kjørt ned i kjelleren tredje sist, det samme nest sist, mens den vant enkelt fra tet sist. Fra dette sporet er det en viss vingelrisk, og selv om den trolig bare vinner igjen så velger vi fakta å spekulere litt. Motivert, men…

V4-2 : 9 Ask Viktor – Har veldig mye inne, og den har lite penger på konto målt opp mot kapasitet. Avgjorde utrolig enkelt sist, og gjorde det uten kanskje å være helt 100% for dagen. Er bare best her om den kommer seg rundt uten noe tull, og den skal stå klart først på ranken. Den vi frykter er 10 Lille Fröken Stöen, om den da har en av sine bedre dager. Det hadde den ikke sist, og var langt under pari da. Har en voldsom speed i kroppen sin, og er den på humør kan den blåse alt. Disse to skiller seg klart ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Finalizer – Her plukker vi med oss litt hester, for her er det jevnt blant flere. Hesten vi prøver oss med som et frekt objekt dukker opp i ny regi, og det skal bli spennende å se den første gangen ut for sin nye trener. Mister MYE poeng om den ikke presterer direkte etter oppholdet (ettall øverst i raden), og vi vil tro at den er godt forberedt for å prestere direkte. Passes!

V4-4 : 8 Down Under – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet i finalen, og hadde denne bare vist litt form, ja, da hadde vi gått ALL IN. Var dog langt under pari nest sist, mens det ble galopp sist. Vinner dette om den leverer i nærheten av sitt beste, og den skal stå først på ranken. Bak denne er det jevnt blant flere.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.