Gå til sidens hovedinnhold

Ukestart med herlig V4-lunsj fra Skellefteå

Våre oppdaterte V4-vurderinger er klare, og her byr vi blant annet på en mulig godbit som får på seg en BIKE i hestens 66 start...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skellefteå er først ut denne uken, og byr på en spennende V4-lunsj. Vi spekulerer mot favorittene i omgangen, og jakter flotte kroner med bonger uten bankere.

Ta rygg på følgende:

V4-1 : 9 Lollipop Girl – Er i en helt hysterisk form, og den er spennende i dette løpet. Var helt overlegen sist, mens den spurtet utrolig bra nest sist. Er meldt med BIKE for første gang i hestens 66 start, og det løfter den normalt med ytterligere 20m. Distansen er ikke et problem, og sko på alle fire er balansen den har gjort best løp med. Speeder ned samtlige?

V4-2 : 4 Alvgrim – Dette er fakta et ordentlig bra løp for «kaldingene», og det finnes ikke mange som kjører til start her uten at de har visse ambisjoner. Så jevnt er det faktisk. Vår ide slo på en kort galopp i siste sving sist, men kom sterkt tilbake, og gikk PIGG i mål etter sene luker. Har funnet storformen, og må tas på alvor her. Slår til som en frekkis?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Greenwich –
Har egentlig BRA grunnkapasitet, og var god når den avsluttet meget sterkt til seier tredje sist. Så ble det galopp nest sist, mens den ble kjørt av en svak kusk sist. Nå er Ove A. Lindqvist tilbake i «jollen», motstanden er den riktige, og den fortjener litt oppmerksomhet som veldig lite spilt. PS. 2 Rally Ida – Har vært strøket etter sin siste start, og vi vil gjerne se denne etter oppholdet før vi går tyngre til på den igjen.

V4-4 : 10 Owen Face – Har vært helt strålende etter pause, og det skal bli spennende å følge den i finalen. Tapte ikke med mye sist, og var god i nederlaget da. Spurtet så meget sterkt nest sist, og har altså virkelig funnet høstformen. Nå rykker man skoene rundt, og blir det bare litt kjøring her så er vi inne på at denne grunnkapable traveren kan overraske. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.