PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært innholdsrik uke med flere JACKPOTOMGANGER venter, og det store høydepunktet denne uken kommer raskt. Allerede på onsdag er det nemlig DOBBEL V86-JACKPOT, og her ligger det voldsomme 16 119 855 ekstra i åtterpotten. I tillegg er det V75-JACKPOT på Bjerke tirsdag hvor det ligger 500 000 ekstra i sjuerpotten. Ukens hovedomgang i V75-spillet kommer fra skrellbanen Varig Orkla Arena, og også her er det JACKPOT. Hele 2 743 508 ligger ekstra i sjuerpotten under lørdagens V75-omgang.

Her skal det dreie seg om V4-lunsjen til Mantorp, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Strängnäs Palema – Er MYE billigere ute nå, og den skal ha en stor sjanse å lede et løp som dette rundt om. Trakk seg riktignok mye fra tet sist, men møtte da betydelig tøffere motstand enn hva den gjør nå. Er en motivert favoritt som skal stå klart først på ranken. 10 Nan’s Cash – Har ikke en veldig god rad, men den lyver, og sist feilet den med krefter igjen. Motbudet.

Onsdag er det DOBBEL V86-JACKPOT med voldsomme 16,1 millioner ekstra i åtterpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer. De koster fra Kr.50 til Kr.2 500.

V4-2 : 2 That’s It – Er spennende, og den er spillbar i et løp som dette. Sist var den knallgod fra dødens, og falt virkelig med flagget til topps da. Kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og fra et nydelig spor bak bilen må den bare prøves.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 4 Casino Royale –
Varmet strålende i forkant av løpet sist, men trakk seg likevel fra tet som superfavoritt, og det skuffet oss. Blir igjen knallhardt betrodd, og leverer den på topp skal sjansene også være gode. Motivert favoritt, men vi tør ikke å gå ALL IN før den viser litt ordentlig vinnerskalle igjen.

V4-4 : 1 The Primerose – Har kun gjort gode løp på slutten, og var også positiv etter pause sist. Er veldig kjapp fra start, og greier Petter Karlsson å svare ut 3 Georgia AM her, ja, da skal den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Har nemlig vunnet 4 av 4 løp som den har gått i tet. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»