Gå til sidens hovedinnhold

Ukestart med internasjonal V5/V4-lunsj på Bjerke

Bjerke travbane innleder uken med en flott internasjonal V5/V4-lunsj denne mandagen. Vi spiller bankerfritt i begge V-spillene.

En strålende Grand Prix-weekend er over på Jarlsberg med en bejublet seier til Hickothepooh i søndagens Ulf Thoresen Grand International som en perfekt avslutning søndag.

Denne uken byr på internasjonal V75 fra Årjäng lørdag med stor jackpot og hele 24 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det Svenskt Derby på Jägersro galoppbane og stor internasjonal V75-omgang, og søndag kveld stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og 468 015 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag som byr på jackpot både i V65 og V64 i kveld. På Momarken venter det 395 653 kr ekstra i sekserpotten i en spillemessig sprek V65-omgang og på Rättvik er det også jackpot med 1 048 420 SEK ekstra i sekserpotten i en flott V64-omgang. Mandagen innledes med lunsjtrav både på Bjerke og V4-lunsj på Vaggeryd.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Bjerke som byr på både V5 og V4 i dagens internasjonale lunsj. V5-spillet har spillestopp allerede kl 11.40, mens V4-spillet som innledes i V5-3 har spillestopp kl 12.47. Det er forholdsvis oversiktlige løp, så jeg spiller bankerfritt både i V5 og V4.

Ny seier til Hamre?
V5-spillet innledes med et varmblodsløp i lavt grunnlag, der Frode Hamre-trente 5 Anne Simone blir favoritt. Hun ledet hele veien i V5-lunsjen på Jarlsberg for to uker siden og holdt lett unna for min V5-banker Avonaco den dagen. Står fint til i femtespor bak bilen i dag og er en motivert favoritt i V5-1.

Spennende treåring fra Kim Pedersen
I V5-2 synes jeg 9 Trixton Frecel skal stå først på ranken. Kim Pedersen lyktes ikke med High Flyer i Jarlsberg Grand Prix fredag og Jolene B.R. innfridde heller ikke som favoritt i V75-2 på Jarlsberg lørdag. Her skal han ut med treårige 9 Trixton Frecel som har gjort sine to første løp på Färjestad med tredje og fjerdeplass som resultat. Møter billigere motstand her og bør ha en bra vinnersjanse.

Skarpe konkurrenter for Drivbest
Seiersmaskinen 11 Drivbest blir den klare favoritten i V5-3/V4-1 og jakter sin sjuende årsseier i den tiende starten. Han kan selvfølgelig vinne, men støter på to kapasitetshester i form av 7 Bork Viking og 8 Tor og kommer ikke til noe dekket bord i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tengsareid hele veien?
I V5-4/V4-2 har spillefavoritten 3 Rembrandt O. med sin trener og kusk Åsbjørn Tengsareid i sulkyen en flott oppgave foran seg. Årsdebuterte for tre uker siden på Sørlandets travpark og gjorde et fint løp til tredje da på sterk tid. Fra tredjespor er det ikke utenkelig at Tengsareid sitter tidlig i tet og da skal det være bra vinnersjanse.

Hop/Hamre eller Malmin?
Tre hester skiller seg not ut i V5-5/V4-3 og jeg setter 5 Thai Swagger og Vidar Hop først. Det kan være at både 6 Callas ((Hamre) og 1 Dynamic Dancer (Malmin) har litt større kapasitet, men Thai Swagger er travsikker og flink fra start. Ikke utenkelig at Vidar Hop kan lede hele veien med 5 Thai Swagger i V5-5/V4-3.

Kolle har DD-bankeren
Med all respekt for Odd Arne Sagholen og Kristin Mogset, så er det ingen tvil om at 11 år gamle 6 Amazing Adel kuskeforsterkes i dag når formkusk Lars Anvar Kolle setter seg opp. Hesten er i knallform og jakter sin første årsseier i dag. Jeg tror den kan komme og bankerspiller 6 Amazing Adel i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.