Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En fantastisk uke venter for vi som er glade i trav og galoppsporten, og det finnes en rekke høydepunkter denne uken. Allerede tirsdag er det duket for en strålende V75-omgang på Bjerke, før vi på onsdag har en svært spennende V86-omgang foran oss. Her går løpene på Åby og Solvalla. Lørdagens V75-omgang komme fra Forus, og her skal man blant annet kjøre Gunnar Opsahls Æresløp og L.H.Widdings Æresløp. Søndag skal vi igjen til Sverige, og her venter en ekstra V75-omgang hvor det store høydepunktet i omgangen er Svenskt Travderby.

Her skal det dreie seg om V4-omgangen fra Mantorp, og vi spiller bankerfritt i jakten på flotte V4-kroner. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Bandido Gar – Det er bra klasse på innledningsløpet, og det er ganske jevnt blant de beste. Favoritten er dog motivert, og den vinner dette om den leverer på topp. Spurtet bra etter pause sist, og tapte da kun for «umulige» Margareta Tooma. Kommer nå ut etter en ny lang pause, og det er klart at slikt gjør oss usikre. Skal stå først, men vi tør ikke å banke den. 6 Vicar – Gjør bare gode løp, og holder flott form. Skal bli veldig spennende å se med superkusk Magnus Djuse i «jolla». Motbudet. 10 Again Kronos – Spurtet ned Vicar sist, og varslet form da. Er meldt med FØRSTE BIKE nå, og som veldig lite spilt er den spennende.

Onsdag venter en SVÆRT SPENNENDE V86-OMGANG fra Sverige, og løpene går på Åby og Solvalla. Ved å klikke på denne linken kan du allerede nå kjøpe deg inn i undertegnedes bonger og systemer.

V4-2 : 6 Decent Kronos – Her er det VIDÅPENT, og alle kan fakta vinne. Dette er urutinerte hopper, og de kan svinge veldig i prestasjonene. Vår ide blir sikkert et sistevalg i løpet, men er ikke så verst, og kan skrelle i hendene til Kontio. Har fått to løp i kroppen etter pause, og gikk helt greit i kulissene sist. Tidsmessig så er en 14-tid godt nok i et løp som dette, og har Decent Kronos en god dag så er den ikke ueffen. Settes knepent først, men vi garderer bredt, og plukker faktisk med oss samtlige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Xanthis Flicka – Fullførte fint mot ganske gode hester sist, og tiden som den gikk ble også god. Var ute på en kjapp sprint femte sist, og avsluttet der gnistrende fra en plass langt bak. Havner den bare ikke for langt bak så duger den i et løp som dette, og vi setter den helfrekt først.

Onsdag venter en SVÆRT SPENNENDE V86-OMGANG fra Sverige, og løpene går på Åby og Solvalla. Ved å klikke på denne linken kan du allerede nå kjøpe deg inn i undertegnedes bonger og systemer.

V4-4 : 4 Bradbee – Har vunnet 6 av 7 løp som den har gått i tet, og den pleier å være seig når den først kommer seg foran. Er bedre enn raden, og formen er slett ikke verst. Blir sluppet til tet, og leder hele veien? 3 Thai Swagger – Suser normalt til tet, og det skal bli spennende å se den etter pause. Åpnet altså første 500m på 06,4 sist, og ble for hissig da. Med tanke på den opplevelsen er det mulig at man velger ryggen til favoritten nå, og blir derfor kun et 2-valg. Kan dog vinne dette om den leverer på sitt beste, for finere betingelser enn dette kan den nemlig ikke få.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.