PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad sparker i gang en ny uke, og det store høydepunktet denne uken skjer lørdag hvor årets siste SUPER SATURDAY med 2 X V75 skal kjøres. Her blir det gedigne finaler på Solvalla, og GULLJACKPOT på Biri. Vi kommer naturligvis tilbake med fyldige vurderinger, og tipsene til omgangen på Biri kommer fredag ettermiddag, mens tipsene til Solvalla kommer lørdag ca 0900.

Når det gjelder løpene til Halmstad så skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Icebreaker Sisu – Fikk maks på Bjerke sist, og var ikke mer enn den måtte være der. Nå har den svært fine betingelser foran seg, den har en god tetsjanse, og kommer den seg foran så vil den lede lenge. Nå kommer vel seieren?

V4-2 : 8 Sangria Pellini – Avgjorde veldig enkelt sist, og var god til seier. Lekte da med Seventh Heaven som vant V75 på lørdag… Har en overkommelig oppgave foran seg i dette lunsjløpet, og skal ha en stor sjanse om det bare ikke blir helt feil fra et dårlig spor. Er en svært motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Pastors Girl – Fullførte bra i Tyskland sist, og den holder sin flotte form. Har startet mye på sprint, og vi er noe usikre på hvor hard den er i skallen over denne distansen. Skal stå først, men vi avstår fra et bankerspill. 1 Bellatrix Club – Er en grunnkapabel hoppe som gjør en spennende start etter et lengre avbrekk, og i ny regi. Vi velger å plukke med oss den direkte da den ser ut til å gå veldig under radaren.

V4-4 : 12 Gulfstream AM – Er den helt overlegent beste hesten, og det skal bli spennende å se den igjen etter et lengre avbrekk. Kommer også ut i regi Jerry Riordan. Så knallfin ut i prøveløpet, og la der inn en sluttrunde i 13-fart med full spenst over mål. Har Riordan fått denne tilbake på sitt beste så har den MYE å hente i tiden fremover. SE OPP!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»