Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Skive. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Heldigvis er januar snart over, og vi går lysere tider i møte. I uken vi har foran oss så kommer det STORE HØYDEPUNKTET på lørdag. Her venter det nemlig en gedigen internasjonal V75-omgang på Solvalla, og i tillegg er det en saftig V75-jackpot i vente. Det ligger nemlig 24 719 776 ekstra i lørdagens sjuerpott. Undertegnede har allerede begynt jobben med disse løpene, og tipsene kommer ca 1700 fredag.

Vi starter uken i Danmark, og skal til Skive i dagens V4-lunsj. Vi spiller bankerfritt på Andelstorget, ganger bongene med minimum to, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Holiday – Vant lett fra tet sist, mens den fullførte fint mot gode hester på Åby nest sist. Er flink fra start, her blir det fort tet, og siden vil den lede dette lenge. SPILLES!

V4-2 : 9 Huxi L.C. – Spurtet sterkt på en elendig bane nest sist, mens den var klink overlegen sist. Har MYE inne, den har for lite penger på konto, og den skal stå først på ranken i billige omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Golden Rain – Var ikke til sin fordel sist, og galoppen i siste sving kom ikke overraskende. Kommer nå ut etter en liten pause, motstanden er billig, og det er snakk om en klar tipsener.

V4-4 : 4 Fredrik H.S. – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er på vei mot formen. Fullførte solid fra dødens sist, og selv om den mistet travet litt til slutt så var innsatsen god. Nå kommer seieren?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»