Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby sparker i gang en ny uke, og gjør det med en meget fin V4-omgang til lunsj. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 4 Ego Sisu – Var ikke på topp sist, og den fikk seg en pause etter det løpet. Nest sist ledet den i det lengste, og ble da kun plukket ned av knallgode L.A. Boko oppunder mål… Tilbake i full form så er den alt annet enn ueffen her, og den må passes fra et perfekt spor.

V4-2 : 9 I.D. Forcedtovictory – Er talentfull, og gjør en spennende start på Åby. Fullførte sterkt fra dødens sist, og på klokken stod det 12,9 s 1000m. Går nok helt sikkert 14,0 på Åby, og den duger alle dager i uken i omgivelser som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Luca Di Quattro – Er bedre enn raden, og gikk meget sterkt mellom et par galopper sist. Er ikke stabil, men på ren kapasitet er neppe noen bedre. Passes fra et bra spor. Se også litt opp for 8 Ivar N.L. som debuterer for Flemming Jensen, og det blir skoløs på alle fire direkte…

V4-4 : 2 Sangria Pellini – Spurtet voldsomt via siste indre tredje sist, og var en meget bra toer da. Når den vant femte sist så la den inn 08,8 s 500m… Har dessverre tullet litt på slutten, men skikker den seg, ja, da er den nå billigere ute, og må ha en flott mulighet. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.