Ulf Ohlsson med fete sjanser

Ulf Ohlsson kjører flere tunge favoritter på Umåker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører flere tunge favoritter på Umåker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren vår blir neppe noen favoritt! Dagens mest spennende hest kan detonere en ordentlig bombe! Du går vel ikke glipp av våre objekter på Umåker?

Umåker inviterer til en interessant V64-omgang denne torsdagen, og vi løser omgangen frekt med en banker som neppe veldig mange går til på. Vi er nemlig blitt mektig imponert over 9 Conrads Voldemort i monteløpet, og den har nå fire strake seire i den stilarten. Står fint til på tillegget, og den er i våre øyne en meget spennende banker! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan by på følgende til Umåker:

V64-1 : 11 Hot Deposit – Er klart best skoløs, og det fikk vi igjen et bevis på sist. Blir da brukt knallhardt midtveis i løpet, og den fullfører utrolig bra med tanke på den forseringen. Om banen tillater det blir det skoløs rundt denne torsdagen også, og mot ikke akkurat en veldig tøff gjeng så skal denne frekkisen ha en fin mulighet. Klar OBS-hest, og vi iler til med førstevalget.

V64-2 : 9 Conrads Voldemort – Har ikke den beste rytteren i feltet, men du verden hvilken montehest dette er. Har altså fire strake i den stilarten, og nå sist var den helt enorm etter en umulig reise. Fra springsporet på tillegget så burde man her komme seg fint avgårde, og med tanke på at favoritten Raz Mackenzie enda ikke har gått feilfritt i monte, ja, da må vi bare gå for «MONTEHITEN» Conrads Voldemort!

V64-3 : 8 Art Kjarvald – Her er det STORT SKILLE på hestene, og to hester høyer seg klart over mengden! Draget vårt kommer tilbake etter en velfortjent treningsperiode/pause, og det er fine rapporter på den direkte. Løste ikke noe sånn voldsomt fra tilsvarende spor nest sist, men da bommet også kusken starten grovt. Har løst kjapt ut på omvendt+rett volte i Norge tidligere, og den er bra ut om kusken prikker. Vi blir ikke overrasket om det blir tidlig tet her, og da skal denne bli tung å ha med å gjøre. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 12 Dexter Boko – Vi stoler ikke på at favoritten kommer seg ut i fra et trangt spor, og retter heller søkelyset mot en hest som vi likte i comebacket nå sist. Gjør nemlig et veldig oppløftende løp da, og av oss så fikk den et pluss i kanten. Er en reell type som tåler å gjøre litt selv, og i fra et bra spor på tillegget så burde den komme seg fint avgårde. Regnes tidlig i et dårlig løp.

V64-5 : 7 Desuper Filius – Radet opp tidlig som 3-åring, og den hadde altså fire rake seire før den kom ut i Kriteriekval på Solvalla mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her, Gjorde slett ikke noe dårlig løp i dette kvalet, men det klaffet rett og slett ikke. Kommer nå ut etter pause, og man er fornøyd med den i jobbene. Skal strengt tatt ta seg av et såpass billig løp som dette, og selv om det dreier seg om en årsdebut så er det en SOLEKLAR tipsener for oss. For dem som garderer, ja, de skal se opp for 6 Nosoupforyou som så lysende fin ut i årsdebuten med alle kreftene sine igjen over mål. Risikerer dog dødens her på Speechless, og det trekker litt ned.

V64-6 : 1 Ängens Airman – Her blir naturligvis 7 Pledge Allegiance enormt hardt betrodd. Dog skal man vite at det dreier seg om en årsdebut, og glem heller ikke at dette er en traver som har feilet/rørt mye tidligere. Nei, her jakter vi på en mulig godbit, og vi snakker fakta om en traver som ikke blir påaktet i spillet. Har kun 2% på seg når vi la ut denne artikkelen, og det er spinnvilt. 1 Ängens Airman kom ut etter pause nå sist, og den avslutter meget oppløftende nedover oppløpet. Den var ikke tom i mål, og inntrykket var bra. Kan en lav 15-tid på distansen, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange med en rolig førsterunde. Det er nå denne skal spilles, og vi setter varsellampene på full styrke!