Ultimat V65-banker?

Foto: hesteguiden.com

Ja, vi har vondt for å se at seiersmaskinen Ultimate Lindy taper på Bjerke denne onsdagskvelden.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: God natt England
Oddstips: Hjemmelagene innfrir i Sverige
V4 Bollnäs: En bergenser ordner opp

OPPDATERT ONSDAG KVELD: Vi måtte dessverre nøye seg med en femmer i V65-spillet på Bjerke i kveld på de to minste V65-forslagene, da vi valgte å gå tynt i V65-1. Men tok vårt monn igjen i DD-spillet og vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) betalte storfine 1 878 kroner tilbake. Også vårt minste V5-forslag (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 521 kroner.

Onsdagen starter opp med lunsjtrav til Bollnäs i Sverige, før de norske spillerne kan spille V5 til Charlottenlund på ettermiddagen. På kvelden er det som vanlig V65/V5 og DD-spill til landets hovedbane Bjerke som gjelder, og i tillegg kan vi spille DD til løpene på Solvalla i Sverige fra Norge.

Vi har tips til V4-løpene på Bollnäs og tips til Bjerke denne onsdagen, og som så mange ganger før stoler vi på at suksesstrener Frode Hamre gjør jobben på Bjerke i kveld. Det ruller fortsatt fint på for eksilbergenseren, og så langt i mars har han vunnet fire løp.

Sportspill har innledet denne uken på strålende vis på tipsene, og etter at vi spilte inn rundt 14 000 kroner på våre foreslåtte spill på mandag, fortsatte suksessen på tirsdag. I lunsjen på Bjerke innfridde vår banker Viking Faks på enkleste vis, og nye 4 044 kroner innspilt var da et faktum. De som spilte V5-forslaget på 480 kroner kunne gå i lukene å hente ut småpene 2 022 kroner, og det er nye sjanser til gevinster på Bjerke i kveld!

Annonse: Øivind Grøstad lanserer en hest med nytt treningsopplegg og ny balanse i V65-2. Se opp.

Kaprer årets femte triumf?
I kveld tror vi det bli minst en "pinne" til på Frode Hamre, og bak 9 Ultimate Lindy i V65-4/V5-1 tror vi han sitter bak en vinner. Vi var litt skeptiske til 5-åringen i et tøft V75-løp i den siste starten, etter at vi synes hesten hadde blitt matchet med en meget fin hånd i billige løp forut for den starten, men vi synes nesten Hamre-traveren gikk karrierens beste løp den dagen.

En hjulhekt inn mot den siste svingen resulterte i galopp, men etter den innsidenten avsluttet han i strålende til tredje på 16.8 over 2640 meter. Kun slått av svært gode hester som Pine News og Photo Bear i det løpet, og i kveld støter han ikke på hester av slikt kaliber. 4 Gary`s Coktail er kapabel, men vi tror han trenger et løp i kroppen etter lang pause før den helt store formen innfinner seg.

Sporet er perfekt for vår banker i kveld, i ryggen på raske hester i fra start, og vi tror Frode Hamre setter full fart mot teten ut på den første langsiden. Vel i tet kan vi ikke helt se for oss at Chocolatier-sønnen taper dette løpet, og ved suksess bokfører i så fall den seiersvante krabaten årets femte triumf. Han vant forøvrig hele ti løp i fjor, og det forteller det meste om en hest som vet hvor målstreken er.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 9 B: 4-1-5-10 C: 2-8-12-6-12-3-7

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2600 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp med ikke alt for høy kvalitet på deltagerne innleder denne V65-rebusen, og vi tror to hester fra 20 meter tillegg gjør opp om seieren til slutt. Kvikk i vei er 11 Spirit Of Forests, og når det står hester på strek som ikke tåler å gjøre all verden selv underveis, tror vi Vidar Hop styrer hoppa tidlig til tet.

7-årshoppa har sterkt stigende form med noen løp i kroppen etter litt pause, og hun fant da også storformen på denne tiden og utover i fjor. Hun ble tredje på fine 16.4 full vei bak gode Maria Nova & co sist, og da er det klart enklere i mot i kveld. Gått 15.8 full vei som best, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Tung å stå i mot til slutt kan dog 13 Little Brown Ace vise seg å bli, og vi betaler for sistnevnte på våre to største spilleforslag. Hun vant lett på 15.6 over en sprint i den nest siste starten, og etter kort startgalopp (havnet dog sist) i den siste starten bekreftet hun sin fine form ved å avslutte flott til tredje på 17.2 full vei.

Vi synes ikke det er mye "mat" i de øvrige her, og vi hadde valget mellom å stå på to hester eller å krysse av for hele røkla (det kan komme en smell, hvis en av våre to utvalgte ikke innfrir). Da valgte vi den førstnevnte løsningen, og når det ikke har vært form på stall Tvedt på aldri så lenge, får 9 Beyonce B.R. stå på vent.

Vår rangering V65-1: A: 11 B: 13 C: 9-3-1-12-2-5-6-4-10-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-2, 1640 meter voltestart
Det er mildt sagt ikke bedre stilt i dette sprintløpet for kaldblodshester i V65-2 enn i det foregående løpet, og her synes vi det nestene er bare å trekke i hatten. Vi har vondt for å skille disse hestene (ingen av dem er veldig glad i å vinne), og vi tyr da til helgardering på systemet (seks hester på de minste forslagene).

Det er dog rette forutsetninger for fartsfylte 5 Alm Inger, men fighterviljen er det så som så med der i gården. Ville ingen ting etter sen luke i den siste starten (femte på 31.7 full vei), men hun var klart bedre i debuten for Tjomsland til fjerde på 31.3 full vei etter galopp. Kjapp i vei, og på en god dag leder hun rundt om.

Toppform er det på 9 Fiks, men 7-årshoppa vil ikke først (ikke vunnet løp på 33 starter i karrieren, men har 8 sølv). Det var dog nære ved at det ble seier i den siste starten, og innsatsen til sølv på 28.8 over aktuell distanse den dagen, var svært god. Kun gode Skaane Jo foran i mål da, og da er det enklere i mot i kveld.

På vei opp i form er 6 Hilton Fam, og hun står fint til. Det har buttet litt i mot for 7 Arwen i det siste (vant fire strake seire i fjor høst), men vi tør ikke å avskrive henne enda. Fint inne i løpet står både 1 Eik Lina (satt fast sist, og hun var god nest sist) og 2 Løset Moemi (svak sist, men hun gikk strålende løp forut for den starten).

Vår rangering V65-2: A: 5 B: 9-6-7-2-1 C: 3-4-8-10

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi synes vinnerkandidatene er mange også i dette kaldblodsløpet i V65-3, og vi garderer da bredt. Veldig fint inne i dette tidsløpet på pengene står 5 Gea, og hun leverte en strålende innsats til sølv på 33.0 full vei bak gode Arien under blytunge forhold i et V75-løp i Drammen i den siste starten fra "dødens".

Nå ligger det dog an til fine forhold på Bjerke i kveld, og på litt raskere baner, øker trolig galoppfaren på den litt usikre 7-årshoppa. Da må vi gardere, og veldig spennende etter litt pause er 8 Sogna Jentao. Kapasiteten på 6-årshoppa er skyhøy, og baksporet i kveld er trolig bare en fordel med tanke på feilfri avgang.

Hun vant på 31.4 full vei i den nest siste starten, og vi synes Steinseth-traveren er vel lite spilt med sine 12 % denne gangen. En hest vi liker godt er 11 Lome Hero, og i en feilfri utgave (litt usikker fra start), tror vi Elding-sønnen kjemper om seieren. Han har gått gode løp i Sverige nå på slutten, og han krysses tidlig.

Tre lovende ungdommer er 3 Gregorius (avsluttet bra til sølv sist, og løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt), 6 Kapten Scott (det ble seier sist, og det er i ferd med å løsne for denne 4-åringen nå) og 7 Lille Jerkeld (litt uryddig, men han har trolig en lav 30-tid inne på full vei), og alle må vurderes tidlig.

Vår rangering V65-3: A: 5 B: 8-11-3-7-6 C: 4-12-2-9-1-10

Annonse: Øivind Grøstad mener denne skal spilles i kveld, da det er nå det er penger i henne. Ta imot et gnistrende objekt i V65-3

V65-5/V5-2/DD-1, 2100 meter autostart
Vi støter på et flott kaldblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-5, og vi synes tre hester hever seg litt over mengden. Vi synes 7 Briskeby Rauen gikk et strålende løp til sølv på 30.5 full vei under blytunge forhold i et V75-løp i den siste starten, men han støtte på en meget opplagt Røyns Skatt den dagen.

Sporet i kveld er litt langt ute bak startbilens vinger, men med litt flyt på veien kjemper garantert den flotte 5-åringen om seieren. Vi synes 8 M.G. Siri var mektig god ved triumfen på 27.2 full vei i den siste starten, og ved den anledningen pekte hun lang nese til lørdagens gode V75-vinner Moe Svarten.

Sterkt det, og på to forsøk har kusk Vidar Hop full pott med 8-årshoppa. Vi ser ikke helt bort i fra at Flåten-traveren blåser til tet igjen, selv i fra dette sporet, og da kan hun meget vel lede rundt om. Solid form i en lengre periode har 9 Hålands Liz holdt, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet for 9-årshoppa i kveld.

Hun var kanongod ved triumfen på 28.2 over en sprint etter tidlig galopp sist, og selv om hun støter på tøffe konkurrenter i kveld, tror vi ikke hun gjør seg bort. På systemet får vi også plass til duoen 2 Smedviktor (pent til, og trolig forbedret med løp i kroppen) og 12 Dragon (står ille til, men han er svært god på sitt beste).

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 7 B: 8-9 C: 2-12-11-4-6-3-10-1

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Denne V65-rebusen avsluttes med et eliteløp for varmblodshestene, og vi tror fire hester gjør opp om seieren. Det har vært en del stang ut for 8 Harpers Joker nå på slutten (startet på litt upassende baner), men tilbake på Bjerke hvor han vant på 14.9 full vei i den fjerde siste starten, tror vi på en topp vinnersjanse.

Vidar Hop kusket den gangen, og den dyktige catchdriveren får sjansen igjen bak 9-åringen i kveld. Med favoritten med litt usikker form i bakspor, synes vi Andover Hall-sønnen er snakk om hesten å spille i DD. En spennende start gjør 11 V.C. Chocoholic i regi Frode Hamre, men vi tror denne er klart best i tet.

Den posisjonen får han ikke i kveld, men selskapet er ikke verre enn at han kan runde denne gjengen til slutt. Han tjente over 600 000 kroner i fjor, og han viste ved flere anledninger at han er snakk om en hest litt utenom det vanlige. Var dog svak på slutten før pause, og vi synes han blir vel stor favoritt med sine 78%

En positiv avslutning til femte i et V75-løp i den siste starten leverte 6 Cecena Ås, og dersom kusk Simen B. Jessen sparer kruttet til slutt også denne gangen, tror vi 11-åringen kjemper om seieren. Vi tror 4 Lorne Elijon Gatling sitter i teten ut av den første svingen, og da skal i så fall 7-åringen tilmåles vinnersjanser.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 8 B: 11-6-4 C: 1-9-10-3-2-5

V5-4, 2100 meter autostart
Vi finner syv vinnerkandidater i dette varmblodsløpet hvor de stallansatte skal i aksjon i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi får oss ikke til å stole på storfavoritten 1 Photo Va Bene. Svak i den tredje siste starten, før han var tilbake som en vinner på 16.7 full vei i den nest siste starten, og da var han god.

Slang seg dog i galopp i den siste starten (og han ble trøtt til slutt), og da synes vi 5-åringen har vært litt for variabel nå på slutten til å kunne stoles helt på. Vi er heller ikke helt sikre på at Marius Høitomt klarer å forsvare innersporet med S.J.`s Photo-sønnen, og da kan det hele bli sjanseartet for den store favoritten.

Sterk som få er 7 Quayside, og 9-åringen er herdet i tøffe lag. Det er ned en klasse for 3 Inspired Love, mens vi synes 4 Belmont så forbedret ut sist (blåste til tet i flere omstarter). Full form er det på 5 Baldrian Pedro (vunnet de to siste), mens 2 T.M. Continental og 12 Mr. Renati B.R. også duger på sitt beste.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 7-3-4-5-2-12 C: 9-6-10-8

V5-5, 2140 meter voltestart, monte!
Et monteløp for kaldblodshester avslutter denne V5-rebusen, og vi har klart mest tro på to hester. Fint inne i løpet står både 5 Gyllstjern og 6 Seier Kongen, og begge har sterke resultater å vise til i denne grenen. Vi tror det munner ut i en duell mellom de to, og da står vi på dem på våre to minste spilleforslag.

Førstnevnte har gått fine 27.6 full vei som best under sal, og sitt siste monteløp fikk han tredje på 28.5 full vei bak Brendli Stjerna og Eld Lynet, og slått var da gode hester. Sistenvnte har to triumfer og to sølv å vise til i denne grenen, og sist han prøvde seg under sal ble det seier på 29.7 over 2620 meter.

Slått var da en så god hest som Horgen Kinge, og med Liv Pedersen på ryggen, skal det være snakk om en opplagt favoritt. På storbongen får vi også plass til 1 Paro Friggen (god i monte), 9 Sodin (skal trene fint under sal) og 10 Kosak (sølv på 27.6 full vei i sitt siste monteløp), men da stenger vi også butikken.

Vår rangering V5-5: A: 6-5 B: 1-9-10 C: 4-2-7-8-3

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2600.- (over fire bonger)
Stamme 4800 rekker (2*10*8*1*5*6)
11-13
Alle 10
A: 5 B: 3-6-7-8-11 C: 2-12
9 Ultimate Lindy
A: 7 B: 8-9 C: 2-12
A: 8 B: 4-6-11 C: 1-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 600.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 840.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 560.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 600.- (b*b*b)

Lykke til!