Undem og Kongen

Kilekongen og Johan Herbjørn Undem.
Kilekongen og Johan Herbjørn Undem.

Sørlandet byr på internasjonal V65 søndag kveld og Nettavisen går all-inn på Kilekongen og Johan Herbjørn Undem.

Sportspills meny søndag:
V64 Arvika: Drøye 1,2 mill ekstra i sekserpotten
V4/V5 Skellefteå: Vi jakter lunsjpenger
V5 Århus: Carsten spiller Juul
Oddstips 1: Stabæk tilbake på vinnersporet
Oddstips 2: Perry trenger seire
Tippetips: Tippeligaen er tilbake
Dagens langskudd: Lillestrøm flakser videre

Vi har en meget innholdsrik søndag foran oss som starter opp med både V4 og V5-spill fra Skellefteå der våre svenske traveksperter Børje Andersson og Mats Persson skal følge opp fredagens strålende tipssuksess i Boden der både det største V64-forslaget på Nettavisen og hele 16 andelslag fikk seks rette og totalt over 80 000 kroner innspilt.

Deretter venter en internasjonal V5-omgang fra Århus (innl.frist kl 14.00). Så er det en strålende jackpotomgang i Arvika der hele 1 241 300 SEK ligger ekstra i sekserpotten, før Sørlandet avslutter uken med internasjonal V65 og internasjonal V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sørlandet er altså vertskap for søndagens V65/V4 her hjemme og det er en meget lunefull omgang vi har i vente, der det KAN LIGGE STORE PENGER I LUFTEN. Vår V65/V5 og DD-banker har ihvertfall funnet stilen nå på slutten. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Beste hesten og formen på topp
Det handler om hyperkapable 6 Kilekongen (V65-5/V5-2/DD-1). Undertegnede hadde en meget hyggelig prat med kusk og trener Johan Herbjørn Undem i formiddagstimene søndag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


- Jeg må tro på solide vinnersjanse, sa Undem, som ellers kunne berette at alt har sett normalt ut i trening etter det meget sterke seiersløp på Momarken 24. juni. Kilekongen står på 20 meter tillegg i kveld, men motstanden er alt annet til å bli skremt av. 3 Trø Kato kan være tethesten tidlig, men denne er Kilekongen bedre enn. Speedige og lure 5 Bokli Jerven holder etter vår oppfatning ikke like høyt nivå som Kilekongen og feilfritt tror vi Undem seiersdefilerer etter V65-5. Vi bankerspiller i alle spilleformer.

Har aldri sett bedre ut
I V65-2 blir 5 Ultimate Lindy stor favoritt. Det er klart Hamre-hesten har en bra vinnersjanse, men han skal få slite med å hente 20 meter på 3 Orient Kronos som så lysende ut i seiersløpet på Bjerke 26. juni. Ikke glem at orient kronos imponerte stort for Rune Wiig i sju seiersløp i 2012. Orient Kronos har vært i trening hos Åsbjørn Tengsareid i noen måneder nå og så dunderfin ut sist. Vi spiller to hester i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Hvem vil mest?
Dagens skumleste løp finner vi V65-2. Formløse 6 Pasha blir muligens omgangens største V65-favoritt og her må vi bare syne. Geir Mikkelsen vil garantert prøve å sitte foran med 5 Novak Bi og vi tar med både denne, 4 Thai Holiday (aldri hatt et billigere løp) og 7 Master Blaster på våre kupongforslag, men er likevel ikke helt trygge på at vi har vinneren på disse fire. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.