Unghesttalent innfrir?

Foto: hesteguiden.com

Ja, vi satser på at en feiende flott 3-åring innfrir våre forventninger i en relativt krevende rebus, som fort kan gi fine penger.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi prøvde oss på et spill på 9 Gjerv Prinsen i den siste starten, etter at vi ble kraftig imponert av Lome Elden-sønnen i sin debut. Ved den anledningen ble dog det meste feil underveis, og etter en sjenering runden igjen fant aldri 3-åringen den rette rytmen. Vi mener uansett at det er snakk om den beste hesten i V5-3 i kveld, og lar den flotte Valstad-traveren få en ny sjanse.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

To hester gjør opp?
Ja, vi tror vinneren fort kan være på duoen 3 Ynde Sokken og 5 Tori Elden i finalen, og vi står på disse to på våre to minste spilleforslag. Førstnevnte har funnet en helt eventyrlig form nå på slutten, og Braute-sønnen er på ny hesten å fange fra spiss. Sistnevnte var positiv til femte på fine 26.0 full vei i et tøft V75-løp i den siste starten, og en finere oppgave enn dagens er neppe å oppdrive for Lome Elden-sønnen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Det er jevnt blant flere her, og at vi kan få en vinner litt på kanten er slett ikke utenkelig. Tilbake etter litt pause kommer 4 Fairway Shot (positive treningsrapporter), og som en sannsynlig tethest blir Yankee Paco-sønnen vår utgang på det store systemet. 6-åringen var ute mot klart tøffere motstand før hvilen, og på sitt beste kan Garberg-traveren lede et slikt løp rundt om, som et foreløpig femtevalg i spillet.

V5-2: Fem hester skiller seg relativt klart ut, og en naturlig favoritt må 3 Remsvarten bli. Den kapable Nordli Svarten-sønnen blir med respekt å melde kraftig kuskeforsterket, og avslutningen fra køen til tredje i den nest siste starten bar bud om at en seier er rett rundt hjørnet. Kapasitet som tilsier en plass helt i toppen har også 12 Stensvik Faksa, og det er kanskje en fordel for 4-årshoppa å starte opp fra de bakre regioner?

V5-4: Småskummelt i dette dameløpet, og det kan fort komme en smell. Noen utpreget sprinter er ikke 3 Conseila`s Jewel snakk om, men oppgaven er ikke verre enn at Probe-sønnen kan legge et slikt felt på rygg. 7-åringen holder stabilt god form, men helt enkel tror vi ikke Tellugen-traveren er å kjøre (skifter litt i aksjonen). Med litt tempo på løpet stiger sjansene for 11 Worship Limburgia, og 5-årshoppa som hever seg for hvert løp er snakk om en tidlig gardering.

Flotte gevinster!
Det er alltid positivt når det blir gevinster på våre minste spilleforslag, og de som kjøpte V75-forslaget til 140 kroner denne helgen fikk tilbake 431 kroner. I tillegg satt begge våre to store DD-forslag både lørdag og søndag, og for en total innsats på 620 kroner kunne de som fulgte heve meget pene 3580 kroner!

Ekspertforslag
Til en småspennende V5A-rebus på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 140, 420 og 1348 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .