Untersteiner byr på nok en vinner

Peter Untersteiner er mannen som kjører vår banker denne tirsdagen fra Axevalla.
Peter Untersteiner er mannen som kjører vår banker denne tirsdagen fra Axevalla. Foto: hesteguiden.com

Peter Untersteiner er igjen i hovedrollen denne tirsdagen, og vår banker kommer ut fra hans formtoppede stall. Få også med deg vår spennende luring i V64-1...

Sportspills meny tirsdag:
Lunsj-V5 Leangen: Vi byr på en helfrisk banker
Dagens oddsdobbel: Topp mot bunn på nivå tre
Oddstips 2: Stavanger kan klare det
V65 Momarken: Borg'en setter straffesparket

Oddstips 1: Swindon har tatt steget

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Nettavisen og Kurt Leirvåg lanserte Frode Hamre og Denise F. Boko som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte han også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 kroner i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

Den formen holdt seg søndag da Øvrevoll påny avviklet både V4 og V5. Det mellomste spilleforslaget i V5 ( innl.pris kr 405) suste inn med fem rette til meget pene 4 877 kroner i utbetaling. Sammen med 10 andelslag på Eksperten ble det nye 60 000 kroner innspilt og dermed har Birger Christensen og Morten Olsen spilt inn over 140 000 kroner på Øvrevoll i helgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

For oss så kommer ikke uventet høydepunktet denne uken om lørdagen. Her skal Bergen Travpark arrangere en GEDIGENT FLOTT V75-omgang, og en rekke storløp skal kjøres. Bergen 3-års festival, Nils A. Skjolds Æresløp, Kniksen Æresløp, samt Jacob Melands Æresløp er hovedoppslagene denne lørdagen. I det sistnevnte løpet så får vi et herlig gjensyn med Tekno Odin! Vi har allerede lagt ut V75-bonger hvor du kan vinne hele 13 millioner. Du finner dem her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Axevalla:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det så gjelder dagen som vi har i vente her så er det nok å gripe tak i. Det hele starter med lunsj fra Boden kl.12.20. Deretter så klinker Leangen til med både V5 + V4. Løpene fra Leangen starter kl.13.37, og Kurt Leirvåg er som vanlig på hugget når det gjelder løpene fra hans store favorittbane. Om kvelden så er det Momarken det dreier seg om i Norge. V65-omgangen der starter kl.18.30.

Til Axevalla denne tirsdagen så kan Mats by på følgende:

Bankeren:

6 Nissan Broline (V64-5) har bästa meriterna och kommer från ett oerhört formstarkt stall. Dt blir säkert tidig ledningen och därifrån blir hon svårslagen.

Luringen:

8 Spring Kronos (V64-1) återkommer efter en tävlingspaus och har ett tråkigt utgångsläge. Vi håller henne ändå så pass högt att vi tror att hon kan segerstrida med minsta lilla tur på vägen.