*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Untersteiner har V64-bankeren

Bjerke12062016. Rocky Hanover og kusk Johan Untersteiner.

Johan Untersteiner er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En solid V64-omgang med potensial! Bankeren med billige betingelser! Mulig superobjekt som du vil elske infoen på! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V64-tips?

09.12.19 14:49

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Mantorp: Spennende V4-lunsj fra Sverige
V65 Leangen: Internasjonal V65-omgang med Hesteeierkanna
Oddssingel PL: Arsenal kan gå på en smell mot West Ham
Oddstips håndball-VM:
Norge må vinne mot Sør-Korea
Spillsenteret: Sjekk mandagens oddstips
Julekalender: Sjekk dagens luke

Lerum med NY herlig fulltreffer! Var du med på oppturen 5. desember?
Det ble som ventet ikke helt lettløst i lunsjomgangen til Bollnäs denne torsdagen, og spesielt ikke når 89-oddseren Kolar Ville supersjokket i finalen. Systemet til undertegnede (fire andeler a kr.500) satt imidlertid som spikret, og betalte ut meget solide 23 742 kr. Tok du rygg?

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Halmstad står for kveldens V64-omgang, og det er en JEVN omgang med potensial som venter. Flere godbiter er jobbet frem, og bankeren i omgangen, ja, den taper vel ikke? 10 Gameboy Pellini (V64-3) har et billig løp foran seg, og den runder samtlige her om den bare leverer som den skal. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 3 Olga Utca (denne ble strøket mandag ettermiddag) – Er ofte undervurdert, men denne spurtsterke hoppen er fakta veldig bra, og mer enn god nok i et løp som dette. Spurtet meget sterk nedover oppløpet sist, og formen virker å være veldig bra. Innersporet på tillegget er ikke helt optimalt, men blir den bare ikke fast så skal sjansene være gode. Settes helfrekt først i et ellers ganske jevnt løp.

V64-2 : 8 Hillbilly Woodland – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og denne fortjener virkelig en seier. Koblet grepet nest sist, men ble spurtet ned av en hest som smøg med da. Nå sist leverte den et helt strålende oppløp, og var ikke langt unna seieren. Ser rett og slett utrolig formsterk ut, og her er det ikke akkurat veldig hardt i mot. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 10 Gameboy Pellini – Jogget unna til en svært enkel seier etter pause sist, og på klokken stod det 13,7 s 800m med krefter igjen. Er bra på sitt beste, og er dessuten vant å gå med sko på alle fire. Her er det med FÅ unntak veldig billig i mot, og distansen er intet minus. Jogger inn til en enkel seier? Vi er fakta veldig inne på akkurat det.

V64-4 : 10 Belive In Fait – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og har VINNERFORMEN inne. Den fikk veldig sene luker på Bjerke nest sist, og var ikke helt tom over mål da. Nå sist i Danmark ble den sittende bom fast som helt ubrukt. Er helt riktig ute i grunnlaget nå, og med tempo blir ikke denne veldig enkel å ha med å gjøre tilslutt. Slår til som et deilig sjokk?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 7 Bankrobber – Er veldig bra, og bedre enn det grunnlaget den har på konto. Har dog hatt en pause siden det siste løpet, og vi vil gjerne se den i et løp etter denne pausen før vi går ALL IN på den. Spesielt med tanke på at den blir veldig hardt betrodd. Det finnes to kapable motbud her, og både 10 Rocky Bear samt 9 Commendatore er kable nok til å utfordre. Disse tre bør imidlertid være heldekk.

V64-6 : 4 Ussara Mail – Var syk sist, og det løpet kan man bare glemme. Vant enkelt nest sist, mens den var god i nederlaget tredjesist. Vi liker at Jepson får sjansen bak den, og motstandsmessig ser dette også riktig ut på forhånd. Sko på alle fire skal ikke være noe problem, og den må opplagt ikke undervurderes i finalen. OBS!


Annonsebilag