Untersteiner har V64-bankeren

Johan Untersteiner har flere flotte muligheter på Halmstad.
Johan Untersteiner har flere flotte muligheter på Halmstad. Foto: hesteguiden.com

Bankeren så rå ut sist! Solid info på to mulige sjokk! Vi gleder oss til dagens V64-omgang, og har klare ambisjoner om å kjempe om tusenlappene påny!

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Nye sterke tips ble servert til Sverige torsdag. Hot Deposit (2. valg), Art Kjarvald (2. valg), og Ängens Airman (5. valg - 5,6%) ble alle lansert som mulige godbiter til Umåker. Spesielt den siste la vi ordentlig TRYKK på, og vi håper at noen av dere greide å komme til V64-lukene.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Halmstad denne søndagen har Johan Untersteiner flere fete muligheter, og han kjører også vår banker for dagen. 5 Jane's Hugo (V64-4) så rett og slett enormt bra ut sist på sin optimale balanse og yankervogn. Vi går all in, og tror bestemt at dette er en sikker vinner. Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 4 Fascination – Gjør en enormt spennende start i ny regi denne søndagen, og vi velger å gå på denne herlige traveren direkte. Har riktignok kun gått 20/2100m i jobb, men Johan Untersteiner er veldig fornøyd med den, og han gleder seg til dette løpet. Det blir trolig barbeint på alle fire, og mot en dønn riktig gjeng første gangen ut så håper/tror vi at den kan sitte der direkte. SPILLES!

V64-2 : 5 Morpheus – Er denne søndagen helt riktig ute, og den er verdt litt oppmerksomhet. Var ikke som best nest sist, mens den var klart bedre nå sist hvor den fullførte skikkelig fint. Her blir det full ladding fra start, og havner den bare riktig på det nå så duger den i disse omgivelsene. SE OPP!

V64-3 : 7 Lillaxel – Har et interessant løp foran seg nå, og den kan skrelle. Vi likte den nemlig skarpt etter pause sist. Feiler da i en trang situasjon når angrepet skal settes inn, men varsler altså full form med å komme helt strålende tilbake nedover oppløpet. Sporet nå er perfekt, og får den bare litt flyt nedover startsiden her så kan dette bli riktig spennende. STOR OBS HEST SOM IKKE MÅ GLEMMES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 5 Jane’s Hugo – Dette blir vår banker denne søndagen. Har nå fått tre løp i regi Johan Untersteiner, og inntrykket sist når man rykket skoene og satt på den en yankervogn var utrolig bra. Det lyste av hesten i en kjapp avslutning, og vi gav den to plusser i kanten. Er meget kjapp i vei, og det vil overraske oss mye om det ikke her blir tidlig tet. Da burde fakta dette løpet være kjørt. Balansemessig så blir det skoløst igjen, og den skal også gå med yankervogn som sist. BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 4 Bonito Hornline – Gjør en svært spennende årsdebut, og dette er en traver som vi har forhåpninger til i år. Har fått en god vinter på seg, og helsemessig så er Joakim Lövgren mer fornøyd med sin springer før dette året kontra i fjor hvor den ofte slet litt tilslutt i løpene. På søndagen blir det normalt tidlig tet, og da blir ikke akkurat vi sjokket om det blir en rolig første 1000m-1500m. Dermed blir draget vårt vanskelig å knekke ned, og den fortjener noen kroner. Distansen anser vi for å være et pluss. OBS!

V64-6 : 4 Made Black Beauty – Vi prøver oss med et mulig sjokk i avslutningen. Her er det veldig åpent, og ikke mange er sjanseløse. Når det gjelder Made Black Beauty så virker den å være under en rivende utvikling, og opphentingen etter galopp nå sist, ja, den var knallsterk! På klokken vår står det 14,2/1900m, og den var ikke helt tom på det. Med til historien hører det at banen heller ikke var som best den dagen. Må tas på alvor, og den er god nok til å overraske om den er i nærheten av det den viste sist. OBS!