Untersteiner i hovedrollen

Peter Untersteiner kjører en av våre godbiter fra Åby denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Peter Untersteiner kjører en av våre godbiter fra Åby denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Åby byr sine kunder på en spennende V64-omgang hvor de helt opplagte favorittene glimrer med sitt fravær. Sjekk ut våre frekke objekter mot lukene!

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Åby:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Örebro med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi fant ingen klink banker på Åby denne torsdagen, men objektene våre er som følger:

V64-1 : 2 Wink Spot – Har vunnet løp med sko tidligere, og den vil takle den balansen. Kom ut nå sist etter pause, og den ble sittende langt bak i et løp som det ikke var noen fart på. Leverer en strålende sisterunde, og den avslutter fortest av samtlige ute i banen. Vi har 14,7 s 1000m på klokken med krefter igjen. Står her perfekt til, den duger på kapasitet, og den MÅ passes! PS. 4 Aroma Grim – Har tidligere ikke vært som best med sko på, og vi føler derfor at den store favoritten skal garderes på torsdag.

V64-2 : 4 Mr Hot Shot – Er under utvikling, og fra tidlig tet denne torsdagen så skal den ikke bli enkel å fange. Var HEROISK i nederlaget nå sist, og den var mildt sagt tapper da. Dundret på utvendig leder i det nevnte løpet, og første 1000m gikk på luftige 12,7. Får den kjøre unna i jevn 15-16 fart i tet denne torsdagen så må det dreie seg om en fin sjanse, og vi ILER til med førstevalget.

V64-3 : 1 Spitfire Effe – Viste tredje sist at den er KJAPP ut bak bilen, og løser den slik ut her så burde den forsvare sitt innerspor. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den var meget god til seier nå sist. At den må gå med sko er et aldri så lite minus, men normalt sett så skal den takle det på et OK sett. Har vært litt forkjølet siden det siste løpet, men trener fint, og det er bra rapporter på den. Burde ta seg av dette løpet, og den står klart først på vår rank.

V64-4 : 14 Proud Victory Rose – Kommer ut etter pause, men dette er en hest som tidligere har vunnet direkte etter pause, og vi regner med at den er godt forberedt også denne gangen. I sitt siste løp før pause så er den strålende etter galopp, og da viser den 13,8/1900m etter feiltrinnet. Møter her en gjeng som den normalt sett slår, og den må bare plasseres først. At den trolig ikke blir noen favoritt tar vi imot med takk.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 7 Thengill – Er VELDIG Bra for klassen, og den skal bli spennende å følge på torsdag. Gjør et enormt løp etter galopp nest sist, og da viser den 15,1/1900m med krefter igjen. Nå sist så feilet den i kamp om seieren. Kommer denne seg feilfritt rundt banen så kan det være snakk om en klink vinner, og den plasseres først. 12 Paleo Pride – Har slitt med knærne sine, men etter at disse er behandlet så virket den klart forbedret nå sist. Avslutter da som en vind ute i banen nedover oppløpet, og vi hadde 12 fart siste 500m på klokken med ALT igjen. Trenger tempo fra dette sporet, men den er såpass bra på kapasitet at den uansett må regnes som en STOR OUTSIDER i dette løpet.

V64-6 : 6 Tintin – Er et talent som vi tror får et strålende 2015. Nå sist så satt Bjørn Goop og tittet på de andre fra dødens, og via en avslutning i 12 fart så kom den ukjørt til mål med krefter igjen på tanken. Takler FINT å gå med sko, og dette er en traver som vil hevde seg meget bra i denne finalen. Tar garantert opp kampen mot favoritten om den viser tilsvarende takter som sist, og vi plasserer den først.