Gå til sidens hovedinnhold

Untersteiner med frekk V65-banker fra Sverige

Åby og Örebro står for kveldens V65-omgang fra Sverige, og det er en svært spennende omgang som venter! Vi byr på fyldige gratistips, og husk også på at du kan se løpene gratis hos oss.

Se onsdagens V65/V65 Xpress her. Sendingen starter kl 15.30:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Åby og Örebro står for kveldens V65Xpress-omgang, og det er en veldig jevn omgang vi har foran oss. Det finnes ingen soleklare bankere i denne omgangen, og hesten som vi landet på ser ikke ut til å bli noen favoritt. 5 M.T. Mighty Winner (V65-5) har en drømmeoppgave foran seg, den ser veldig formsterk ut, og nå kommer vel seieren? ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Bordeaux S. – Ble det veldig feil for sist, men avslutningen tilslutt likte vi, og på klokken stod det 12,0 s 800m. Møter helt riktig motstand nå, distansen er den riktige, og med flyt kan det opplagt gå veien. 3 Sergie Phefirst (denne ble strøket onsdag) – Plukket vi med som en mulig storskrell sist, og det hadde fort gått veien om lukene hadde kommet tilslutt. Nå ble den imidlertid sittende fast med krefter igjen. Det løpet i kroppen etter pause skal ha gjort veldig godt, distansen takler den bedre enn noen annen, og den må ikke undervurderes. 4 Utah Broline – Er en bra 4-åring som gjør en spennende start etter pause. Rapportene på den er fine, og det skal bli interessant å se den når nå Peter Untersteiner velger å rykke skoene bak for første gang. Dette kan fort gi en ekstremt bra effekt, og Utah Broline får stå som en stor outsider.

Vår rangering : A : 8-3 B : 4-1-5-2-12-6-9 C : 10-11-7

V65-2 : 2 Easy Cash – Har fått to løp i kroppen etter pause, og her er storformen i anmarsj. Spurtet sterkt i 10-fart sist, og kom da til mål med litt krefter igjen. I kveld rykker man skoene foran, og fra eventuelt tidlig tet kan ikke denne bli enkel å fange på en kjapp bane. SPILLES! 7 Kinky Boots – Blåste rundt feltet sist, og kom til mål med krefter igjen. Da møtte den dog slett motstand, og det er tøffere i mot nå. Var uansett såpass bra at den naturligvis må regnes tidlig igjen. 10 Mr Alabama – Ble sittende bom fast i kulissene sist, og er i en ordentlig bra form. Litt kortere distanse nå er normalt sett ikke et minus, og med tempo så blir den neppe veldig enkel å stå i mot. OBS!

Vår rangering : A : 2 B : 7-10-9-6-3 C : 1-5-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 8 First One In – Er mer enn god nok til å ta seg av et løp som dette, og henger den bare sammen som den skal, ja, da tror vi på en topp mulighet. Gikk et klart bra løp fra dødens sist, og gjorde det uten at den var 100% optimal i aksjonen sin. Er normalt sett ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er solid kuskeplusset med Kevin Oscarsson, og her må man altså være litt på vakt. SPILLES! 12 Arsenal – Er en grunnkapabel vallak som for alvor er på vei mot superformen i ny regi. Var meget solid i nederlaget sist, den får opp kusketalentet Gustav Johansson i vognen, og denne er på foto om det bare klaffer litt underveis. DOBBELT A-VALG! 10 Vagabond Bi – Har vært tøft matchet, og dette ser noe billigere ut. Var god i nederlaget mot en helt annen verden av hester nest sist, og leverer den slik her, ja, da skal de andre få kjørt seg. Er en selvskreven gardering.

Vår rangering : A : 8-12 B : 10-3-14-9-6-1 C : 7-11-2-4-13-5-15

V65-4 : 11 Oilsheik – Kom ut etter pause sist, ble passivt kjørt, men avsluttet fantastisk etter sene luker, og gikk HELPIGG i mål. WOW, hvor bra den så ut i målgangen! Iikka Nurmonen sine hester går noe helt enormt, og her kan han ha en ny hest som blir en stor HIT i Sverige. Må bare prøves etter slik den så ut sist! 12 Ara – Har fått fire løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Westholm, og var bunnsolid fra dødens i det samme løpet som vår ide var ute i sist. Utvikler seg veldig fint, og er det opplagte motbudet. 1 Morris – Avgjorde knepent sist, mens den var knallgod fra dødens nest sist (12,5 s 800m). Kommer den seg bare greit ut fra volten så dukker den normalt opp på foto igjen. Outsideren.

Vår rangering : A : 11 B : 12-1-6-4-3-9-2 C : 5-7-8-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 5 M.T. Mighty Winner – Er en brennkvikk hest på vei mot formen. Den spurtet helt OK i kulissene nest sist, mens den ble sittende bom fast sist. Fyker normalt til tet nå, så får vi se om Peter Untersteiner velger å kjøre den der, eller satse på å komme via siste indre. Kan ikke få et spesielt mye bedre løp enn dette, og denne tror vi MYE på i kveld. 3 Innovation Love – Har startet to ganger i Sverige, men skuffet ved begge anledninger. Etter pause sist var den kun helt OK. Har trukket et fint spor, og med flyt er den egentlig god nok til å kjempe langt fremme. Blir dog noe overspilt i våre øyne. 2 Sanda Love – Hadde et sterkt fjorår, og gjør en spennende start etter pause. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og får stå som en aldri så liten outsider direkte.

Vår rangering : A : 5 B : 3-2-10-1-8 C : 9-6-11-12-4

V65-6 : 11 Mcgarret – Er en steingod hest i grunnlaget, og det hadde nok blitt en V75-seier sist om den ikke hadde feilet seg bort på startsiden. Kom nemlig helt enormt tilbake i kulissene, og vi hadde 13,4/2900m på klokken. Nå blir det sko bak, men det er en balanse som den har gjort solide løp med før. Runder en ganske overkommelig gjeng? 9 Amazing Warrior – Har vært ekstremt dum bak bilen de siste gangene, og det er klart at slikt gjør oss noe usikker. Gikk helt spinnvilt etter galoppen sist, og vi hadde 11,2 s 1900m på klokken. Er like god som Mcgarret på ren kapasitet, og vi dobler derfor opp a-gruppen. Bak disse er dette løpet svært jevnt. 1 Bikila / 2 Knightgi er begge bedre enn raden, og er tenkbare skrellhester fra strek.

Vår rangering : A : 11-9 B : 1-2-6-10-7 C : 4-5-15-14-3-8-13-12


Kommentarer til denne saken