Untersteiner show

Johan Untersteiner kjører vår banker denne mandagen.
Johan Untersteiner kjører vår banker denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

1,2 millioner innspilt under V75-omgangen på Leangen!190 000 innspilt under V75-omgangen på Solvalla! Ny opptur jaktes i Sverige mandag!

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla dagen etter (25. januar) så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Halmstad denne mandagen så kan det bli Untersteiner SHOW, og vi tror bestemt at junior innfrir med talentet 2 Staro Inlines (V64-5). En av luringene i omgangen blir også kjørt av en Untersteiner, men nå snakker vi om Peter. Han dukker nemlig opp med 12 Star Keeper i finalen, og den hesten er satt opp for løpet som her er i vente... Mer om dagens løp finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Halmstad:

V64: 19.08

DD: 20.28

Løp ellers denne mandagen: V65 på Drammen med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-1 : 3 Gordonston – Dette er en TOPPHEST med et altfor lavt grunnlag på konto. Den var riktignok ikke helt på topp i sitt siste løp, men i startene før det så var den fullstendig lysende! Kommer nå ut etter en liten pause, og den har sett fin ut i jobbene uten at den er satt opp for akkurat dette løpet. Joakim Lövgren har selvfølgelig store ambisjoner, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. SPILLES!

V64-2 : 11 Caddie In Love – Sprintløp i lavt grunnlag liker vi å gardere, og dette løpet er intet unntak. Ideen har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er skikkelig pågang nå. Feilet i tet sist, og den havnet bakerst i feltet. Får sene luker på oppløpet, og den er ikke helt tom over mål. Får den bare litt fart på forestillingen så er Caddie In Love spennende denne mandagen, og vi roper et klart varsko!

V64-3 : 8 Prince Orlando – Fikk en smultring sist, men da går den faktisk 12,7 s 1000m i kulissene, og det var rett og slett umulig å hente noe tilslutt. Gangen før så spurter den storveis ute i banen, og den er altså i full form. Er her ute på sin beste distanse, og selskapet skremmer egentlig ikke noe sånn veldig. Kan sitte der igjen nå, og den må med på alt av seriøse bonger.

V64-4 : 1 Wild Western Lady – Er ikke så verst på sitt beste, og den gjør her en spennende start etter pause. Når den vant femte sist så avgjorde den sikkert tilslutt. Fjerde sist så er den ute mot en såpass bra hest som Gordonston. Gjør et fullt godkjent løp da, og noterer seg for en OK tid. Får Johan Untersteiner opp nå, og i fra et perfekt spor så er den garantert et fint opplegg. Passes i et småskummelt hoppeløp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 2 Staro Inlines – Er kjapp i fra start, og det at den er blitt strøket ned til et innerspor skal ikke bety noe. Her blir det normalt sett tet, og da skal det mye til for at dette talentet taper. Ble riktignok tatt ned oppunder mål i årsdebuten nå sist, men da går det jevnt hardt unna hele veien. Her tror vi MYE på revansje, og for oss er dette dagens banker i jakten på tusenlappene.

V64-6 : 12 Star Keeper – Dette er en bedre hest enn favoritten, og vi velger å plassere den først til tross for at den står dumt til her. Nest sist så leverer den et helt vilt oppløp, og vi har 09,6 s 400m på klokken med mye igjen. Hadde den dagen slått Bravo Navarone lett med en noe mer offensiv styring. Kommer nå ut etter pause, og Peter Untersteiner forteller at han har siktet på dette løpet med sin springer. Er altså satt opp for denne oppgaven, og den MÅ TAS PÅ ALVOR selv om sporet er iskaldt.