Untersteiner til himmels

Peter Untersteiner.
Peter Untersteiner. Foto: hesteguiden.com

Halmstad-trener Peter Untersteiner har hatt en strålende sesong og under torsdagens V4-omgang på Vaggeryd har han flere flotte vinnersjanser.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Mer trøbbel og store premier
V5 Bjerke: Vår delikatesse senker mye spilt hest
V4 Vaggeryd: Untersteiner til himmels
Dagens dobbel 1: Store forventninger til Olimb
Dagens dobbel 2: VIF har imponert tross seks strake tap

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

To dager igjen til en heidundrende felles nordisk V75-omgang på Färjestad, der det altså venter dobbel jackpot med 27 millioner kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg venter det eventyrlige 92 millioner til en eventuell norsk alenevinner. Gled dere folkens og det er flere norske hester som kommer til å bli kraftig underspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Men vi skal gjennom litt av hvert før den tid og torsdag er det hele fem trav- og galoppstevner som det kan spilles til. Det hele starter med V4 fra Vaggeryd, før Bjerke overtar med sin sedvanlige torsdagslunsj. De ivrige kan også spille ettermiddags-V5 til Hagmyren og til kvelden er det V65 fra Øvrevoll galoppbane og en svært interessant dobbel V5-omgang fra Bergen travpark.

Spiken
6 What Love Can Do (V4-1) har bästa tänkbara förutsättningar. Springspåret är optimalt för en startsnabb häst och hon står dessutom perfekt inne på pengarna. Att det är lite hästar i loppet gynnar henne ytterligare.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Luringen
8 Udinese (V4-4) har varit i träning hos Peter Untersteiner sedan i april och gjort fyra starter utan att få till det. Nu har han i alla fall ett lopp i kroppen efter en liten paus och med tanke på stallformen känns han klart intressant.