Uppercut fra Wassberg?

I torsdagens V5 i Bergen satser vi på at Ove Wassberg tar en uppercut, mens vi spiller bankerfritt på Klosterskogen.

Komplette tips til Bergen finner du her.

Komplette tips til Klosterskogen finner du her.

Uppercut Flevo og Ove Wassberg bør ha en god mulighet til å ta seg av V5-2 på Bergen travpark i kveld. Den flotte 4-åringen jager årets niende seier. I V5-2 blir L'Antares stor favoritt, men vi velger å gardere. Dersom begge disse to favorittene innfrir kan det bli en forholdsvis lav utbetaling.

På Klosterskogen velger vi å spille bankerfritt. De to første avdelingene forsøker vi å komme gjennom med få garderinger, og garderer godt i de tre siste i håp om at det kommer noen overraskelser.

I dagens lunsjtrav på Bjerke innfridde Atle Hamre med vår banker Enjoy the Dance, og det største systemet gikk inn med en utbetaling på litt over 5.000 kroner.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin